Categories
2023 April 2023 Jægersro 2023 Spillforslag

Sesongstart Jægersro

Valg: 3-6 / 1-7 / 4-9 / 10-11 / 8-2

1 Civilon har gode tider, god utvikling i fjor. Blir ridd av en god jockey og kommer sterk bakfra. I fjor så hadde den en dårlig vane og måtte korrigeres konstant- tapte mange lengder på det. Hvis de har rettet feilen, så burde den ha en god sjanse til tross for at den bærer 67 kg.

2 Appel Ride har ikke så gode løp på distansen. Handicap 73 ser for høyt ut, tidene for svake.

3 Cutie er en god hest og god på miler distanser. Den elsker fronten og 14. september ble den så vidt fanget på 1.730 meter. Med 57 kg så har den en perfekt sjanse. Hesten å slå!!

4 Krigar Drottning er en kjempegod hest. Er god på denne distansen, men har ikke sine beste resultater Jægersro. Burde egentlig være nokså god på banen… men det gjenstår å se. God rytter, for høyt vekt. Outsider, kanskje trippel plass.

5 Penny er strøket.

6 Prima Kalejs er en veldig god hest. Burde ha vunnet flere løp i fjor men hadde uflaks. Ut fra resultatene på 1.200 meter dirt på Jægersro så takler den banen bra. Burde ha en god sjanse med Per-Anders Gråberg i dette løpet. Liker å komme bakfra og er vant til å møte handicap 80+ hester.

7 Malibu Lagoon har en god sjanse. Løp bra sist og 1.600 meter er en fordel. Tiden var god nok til dette nivået, flere løp samme dag og med vektfordelingen så ser det bra ut. Nå har den Blinkers, enda bedre, fordi den liker seg i front. God taktikk på 1.600 meter på Jægersro banen. Om ikke det var nok, så har hesten en amerikansk stamme.

8 Headora har løp på miler distanser fra UK, men her i Sverige så har den sine beste løp på 1.200 meter. Basert på det så har den ikke mye av en sjanse her. Den var rundt 6 lengder bak 1 Civilon.

9 Nevile Chamberlain er god på denne distansen, og har sine beste løp med Jacob Johansen. Kommer ut med mye vekt, men det er noe hesten klarer kanskje å løpe med. God for trippel plass. Om 3 Cutie og 6 Prima Kalejs løper så bra som vi forventer med så lav vekt, så kan den bare kjempe om en 3. plass eller 2. plass som beste. Den har tross alt dårlig startspor og disse to andre vil prøve seg fra front!

10 Zingaro Boy kom på 4. plass i dette løpet i fjor med Alina Öhgren og 59 kg!  At den kommer ut 2 kg tyngre er en ulempe. Startsporet er dårlig, og hesten er bedre på Bro Park og Gøteborg. Dette vil være et prep løp, spesielt siden hesten liker å løpe i front og i rail! Her vil den ikke få det.

11 Oaktree har en 5. plass på 1.730 meter hvor den løp skikkelig bra. Dessverre så tok den svingene på 4. eller 5. spor og det kostet den mye. Hadde den hatt startspor 1 så hadde hesten hatt en veldig god sjanse. Tydeligvis bedre fra en posisjon nærmere rail ganske langt framme. Startspor 12 er det verste den kunne ha. Men er den i topp form, kan den fortsatt ta en 3. plass. Hesten utviklet seg ganske mye i fjor.