Categories
2023 - Juli 2023 Gøteborg 2023 Spillforslag

Gøteborg 9. juli

Alle løp1. gruppe2. gruppe3. gruppekommentarer.
1 2-3 10-9   6-8-7Ganske åpent løp! Mangler pålitelighet. Alle kan ta en 3. plass.
2 8-3 7-6 1-58 Titanium Carlras er hesten å slå. Klassehesten er 3 Tears In Heaven som har best speed!
36 4-9-2 5-10-116 Eastway har egentlig slått hester 4-9-2, men det er usikker hvor god hester 5-11 kan være!
4 5-6   92-3 
512-8 1 6-11-2-4
612-9711-13

Kommentarer. 8 Titanium Carlras er hesten å slå. Klassehesten er 3 Tears In Heaven som har best speed!

Valg: 8-3 / 7-6 / 1-5

1 Columbia har vært favoritt i alle sine løp hvor den vant 2/4 løp, plasserte i alle, og var en hode fra å vinne 3 løp. Kommer ut på en ny bane denne gangen. En bane jeg mener den har gode resultater på, men på lavere handicap og i amatørløp. Den vil elske den lett myke banen. Men det kan være at 1.200 m er på grensen av det den klarer å vinne på. Den kommer bakfra og når så vidt frem på denne distansen. Det er en fordel at den kommer ut med så lav vekt fra startspor 1 og at oppløpet på Gøteborg er lang, men jeg betrakter hesten som mer av en outsider. Den har tross alt gått 6 kg opp i handicap og var ikke i seiers posisjon før etter 1.200 m merket sist.

2 Victoria Kalejs fikk mye handicap for en svak seier på denne banen i fjor. Den har slitet siden og i år, allerede gått ned 4 kg i handicap. 4. plassen på denne distansen på Jægersro er ganske bra. Den var ikke langt slått på en god tid. Den vil løpe bedre på denne distansen, og bedre på en litt mykere bane, men med 67 kg så er det ganske umulig mot gode hester som 8 Titanium Carlras. Men resten er IKKE “så gode”. Kanskje trippel.

3 Tears In Heaven blir ridd av Per Anders som ofte rir Roy Arne Kvislas første hest eller for Malin Roth, i dette tilfellet 2 Victoria Kalejs. Det blir spennende å se hva Per Anders får på 3 Tears In Heaven. Jeg hadde den nærmest som en banker i debuten hvor den var slått nesten 10 lengder og senere mistet rytteren ved svingen. Den har siden prestert bra under to lærlinger på korte distanser. Den har ikke løpt et så lavt handicappet løp og møtt så svak motstand siden i fjor i siste løp hvor den ikke var i form. Burde ha en topp sjanse! Det eneste som teller litt negativt, er at den er vant til å løpe med lavt vekt. Jeg vet ikke om hesten ikke takler 64 kg! Så litt obs der.

4 Layton løpte ikke dårlig på Øvrevoll. Men det var et amatørløp og viste seg ikke å være betraktelig bedre enn de andre. Kommer ut med høyere vekt denne gangen. Jeg mener den ser i form og kan ha en trippel sjanse, men den har ikke vunnet mye på gress og korte distanser. Så tror ikke den vinner.

5 Black Power er en ren sprinter. Den sitter litt lavt på handicap og kommer ut med mye vekt. Møter da svakt motstand. Er en 1.12,- tid hest. Med så mye vekt, en 1.13,- tid hest. Basert på dette, ganske jevnt med 3 Tears In Heaven.

6 Mehsmerize er en ren sprinter også. Faktisk har Alina en topp statistikk i det siste! Vinner for ofte og ellers i trippelen, bare noen få dårlige løp/hester. Burde også ligge på rundt 1.13,- tid med vekten. Har gode resultater på Gøteborg på denne distansen fra før og er i toppform. 

7 Gift Of Youth har skuffet litt. Den har ikke vært så god eller rask som en hadde håpet. Dere kan se at den har en 1.14,- tid i mai på bane og distanse. Dette er egentlig ikke så bra for en sprinter på gress. Løpet 6. juni kan vi trygt ignorere. Løpet 28. mai var da en god del bedre. Den viste rundt 1.13- tid og ble ikke passert før det var lite igjen av løpet av 8 Titanium Carlras. Så jeg mener løpet blir godt kjempet mellom disse to.

8 Titanium Carlras er hesten å slå. Beste i programmet. Løper veldig bra på Gøteborg. Har ikke vist alt den kan ennå.

Kommentarer. 8 Titanium Carlras er hesten å slå. Klassehesten er 3 Tears In Heaven som har best speed!

Valg: 8-3 / 7-6 / 1-5