Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 11. April

Valg: 5-8 / 6-7-1 / 3

1 Claes kom på 2. plass i fjor på første løpsdag. Da var han 2kg høyere i handicap og gikk med 62kg på ryggen. Har en proff jockey på denne i gangen og er han like forberedt som i fjor så skal denne kunne kjempe om seiren. Treneren Peter Jardby var også ganske sterk i de første løpsdagene i fjor.

2 Watch Me Dance er en gammel hest nå, vant kun på gress i fjor og bærer for mye vekt.

3 Palinda Hadde en ganske dårlig kval-tid på Jægersro i forhold til andre hester i samme kull. Kan ha noe å gjøre med at moren var en gresshest. Det som er da positivt, er vekten. Kan overraske med så lav vekt og dyktige Ulrika. Spesielt på en så dårlig klasse som denne. Max tillat handicap er 64 hvor de 3-årige får 5,5kg lettelse.

4 Hodor er 7 år. Og kval-tiden var ikke imponerende i det hele tatt.

5 Moojim er en hest som kommer ned i klasse. Også trent av Peter Jardby og vektmessig så ser den attaktiv ut. I april i fjor så kom den i mål på 1.15,8 med 60kg mot langt bedre hester men på en dag banen er god så kommer den i mål på ~1.13,- tid. Skal kunne slå de eldre hestene med relativt letthet.

6 Whitestrip ser vi for oss at skal klare 1.15-1.16 tid basert fra resultatene i fjor. Dette skal ikke kunne være bra nok vanligvis men ut fra hestens debut-løp så kan det hende hesten har en god del potensial. Den tok opp mange på oppløpet den gangen. Elione Chaves rir.
Hester kan vise betraktelig forbedring fra 2 til 3 år.

7 Cheese Cake var ganske god i fjor på miler distanse. Har like dårlig tider som 6 Whitestrip på dirt og inntil hun viser noe så betrakter vi henne som en gresshest. Men moren har trippel plasseringer på All Weather track og avkom som forsvarer ganske høy handicap på All Weather også. Moren var også en sprinter så distansen burde passe.

8 Surreal Star er en sterk valg tror vi. Merk at den ikke har løpt siden april i fjor. Den møtte sikkert med noen problemer. Pistachio er en god hingst og moren vant på All Weather og sprinter distanse i England før den ble kjøpt til Skandinavia og sendt ut på gress hvor den skuffet.
8 Surreal går ut på dirt nå, på en god distanse og da den kvallet på Jægersro i april i fjor så var den 0,1 sek bak både Take It Thunder og Tell Me Thunder, begge som er minst 10kg høyere i handicap enn denne gruppen.