Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 11. April

Valg: 5-1-2-6

1 Roycroft var ganske langt bak på sitt debut løp. Kval-tiden var derimot ganske bra. Den kommer fort ut av startboksene også og det er en fordel i dette løpet.

2 Kal P Dal mener vi kan være en ren sprinter. Den er halvbror til både Mystic Town og Marta. Hvor førstnevnte er en sprinter og begge 90 i handicap. Vi begrunner de dårlige resultatene på løp og kval-løp på at hesten ikke hadde lært seg å løpe ennå (Ut fra videoene). Merk at den startet karrieren i november som kan indikere at den fortsatt var ung og naiv og ikke klar nok til løp i stedet for at den ikke duger til løp.

3 Vailet har svake resultater på dirt, akkurat som 2 Kal P Dal men i motsetning til den så er hverken mor eller far til 3 Vailet noen spesialister på distansen eller har spesielt gode avkom gode på Jægersro. Verdt å merke at moren var over handicap 80! Sånn til fremtiden på distanser 1.600m+ og mest på gress.

4 Clauses Manila har ikke så gode resultater. Ikke noe stamme som indikerer at den vil blomstre på Jægersro heller.

5 Black Power har en Ok kval-tid. Måler seg da med tidene til både 3 Vailet og 2 Kal P Dal i løp samme dag hvilket vi ikke liker. Det som er bra er at den ble holdt tilbake i “hele” kval-løpet. Så det er ekstra skuffende at den klarte å tape på sitt debut løp. Den tapte mange lengder på oppløpet men det godt være fordi pisk ikke kunne bli brukt. Dessuten så var banen forferdelig. Er uansett hesten som har sett best hittil. Så hesten kan ha en god sjanse her.

6 Red Hailey er halvsøster til Bourbon Bay. Kval-tiden var langt fra godkjent men banen var forferdelig den dagen. Det vi kan ta ut fra den var at hesten kom ut av startboksene først og ledet helt til mål. Så det ser ut som den takler dirt banen og er klar til løp.