Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 11. April

Valg: 2 / 7-5-8-6 / 1 / 3-4

1 High Max har ikke så gode resultater og få start på Jægersro, ingen på denne distansen. Men har på god rytter og kommer ut av en god startsspor. Har også et godkjent løp fra august i fjor over 1.730m hvor den tok igjen flere hester på oppløpet. Kan vinne om flere andre svikter.

2 Laguna Seca er den mest interessant i dette løpet. Kval-tiden var ikke all-verden men den var ikke langt bak Pusjkin. Går ut med 54kg, noe som er en stor fordel i dette løpet. Er nok dagens andre banker, men da må ikke hesten bli sliten. Det er fortsatt stayer distanse.

3 Columbia har ikke mye bra. Er etter en god hingst men ser mer ut som en sprinter fra det vi har sett av den i løp. Vi så at den taklet banen kjempebra i november, holdt følge uten problemer i 800m. Men tempoet virket å være for rask. Den har 10kg til gode denne gangen og møter langt svakere motstand. Kanskje verdt å spille.

4 Kissnfly har vi likt en stund. Vant kun ett løp i fjor. Dette ser litt vanskelig ut siden hesten er vant til å gå ut med lav vekt. Men møter lettere motstand enn den er vant til.

5 Positano Har en Ok sjanse ut fra resultatene fra distanse og underlag. Er også fortsatt bare 5-år. Ligger også bedre ann sammenlignet med 4 Kissnfly. Josefin er sikkert også den rytteren som kjenner hesten best! Startet forrige sesong med handicap 66.

6 Guidetti liker vi ikke- det er personlig. Første gang ut på Jægersro. Har møtt bedre hester enn samtlige i samme løp. Kan overraske. Hallucinate har ikke de beste avkom på Jægersro men moren har blant annet en 3. plass fra Jægersro.

7 Valon har de beste resultatene av alle på Jægersro. Martin rir og kjenner den fra før. Trent av Peter Jardby som er god i vår sesongen. Hesten var også handicap 70 på samme dato i fjor. Burde ha noen kilo til gode.

8 Switchman skal kunne takle distansen ut fra stamme. Det er usikkert om den klarer Jægersros dirt men Lawman har noen Ok avkom på Jægersro så det kan hende den takler banen. Verdt å nevne er at 8 Switchman har flere gode halvsøsken som er gode på stayer distanser.