Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 11. April

Valg: 1-6-11 / 10-7-5 /3-4

1 Zoo Fun er ganske god på Jægersro. Er også høyeste handicappet hest i løpet. Dette er en banker kandidat. Den kunne ha slått Xcalibur i fjor men rytteren manglet erfaring. Det har gått noen måneder nå og vi liker forutsetningene. Vekten er ingen problem og det beste er nok startssporet.

2 Bergheim er en gresshest.

3 Quagmire er en gresshest. Viste noe i desember i fjor men trengte det lille ekstra på lang distanse.

4 Bingo Mar er halvbror til Philiango. Den har gode prestasjoner så langt og vi liker den lave vekten.

5 Philiango kan gjøre en god løp. Har gjort gode løp på distansen og 55kg er passe for dette motstandet.

6 Bearfoot har gode resultater på distansen. Letter 1kg pga. lærling. Ut fra vekt så skal den være på samme nivå som 1 Zoo Fun.

7 Hotcake kan slå både 1 Zoo Fun og 6 Bearfoot. Dette basert på løpet den vant over Xit. Men den var ikke i form i april verken i 2020 eller 2019.

8 Toshaway har ikke løpt så lange distanser siden 2019, og resultatene var ikke gode. Dessuten så har hesten klartret jevnt opp i handicap.

9 Pearly Ghost veier for mye tenker vi. Dessuten så har den ikke gode resultater i det siste og ikke ekspert på stayer distanser.

10 The Pope er ofte bedre enn 5 Philiango og har slått 7 Hotcake som er i linje med 1 Zoo Fun vi mener har beste sjanse. Men den er ikke vant til å slå hester med langt bedre handicap. Men om 1 Zoo Fun svikter, er det ikke usannsynlig denne vinner. Hestens beste løp mener vi var 2. august i fjor hvor den kom i mål nesten samtidig som Prince Field (65) og Shepherd Gate (72), kun slått overbevisende av Sunlight (79).

11 Label er en sånn av og på hest. Er den god så er den skikkelig god, men er den dårlig, får vi aldri sett han i vinnerposisjon. Vi liker ryttervalget denne gangen og håper det er fordi treneren mener den har god sjanse. Vekten er det ikke noe feil med. Denne hesten kan komme fra front og bak. Vi rangerer den fortsatt bak 6 Bearfoot.