Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 11. April

Valg: 7-2 / 5 / 6 / 4-8-9-3

Dette løpet blir vunnet av en hest som tar ledelsen eller er ganske nærme fronten.

1 Joker Face mener vi ikke er en god sprinter. Tidligere resultater viser det. Den er ofte frontrunner men dette er i løp på miler distanse. Om vi konverterer det tempoet til sprinter distanse løp, så får den neppe lede og i tilfelle den får fronten, så kommer den ikke til å holde til mål. Dette mener vi kommer fra Hallucinate hingsten, han er ikke kjent for speed på avkom.

2 Labjaar er en god sprinter. Vi liker vekten og ryttervalget, samt startssporet. Vi mener den skal prøve å ta fronten. Om det rekker frem til mål er avhengig om den er i form. Merk at den stoppet i mai i fjor. Men vi velger å håpe at stallen er i form og klar for å vinne. De hadde en svak sesong i fjor.

3 Martin reagerer alltid svak på oppløpet og de siste meter før mål. Den er god nok til å vinne og møter svakere motstand enn den er vant til men den trenger mye masing for å få på gang. Vi er ikke overbevist om at Sofia vil klare det, basert på løpet i november. Men vi kan ta feil, hun eier hesten siden i fjor og kan ha lært noe nytt.

4 Across The Pond ser bra ut på papiret. Hadde en god sesong i fjor. Er en av de som kan vinne. Kom på 4. plass i april på 1.14,7 i fjor. Men er 6 Glorious Player kjapp ut av startboksene som den er vant til, vil 4 Across The Pond miste noen viktige lengder og ende opp i en dårlig posisjon.

5 Layton vant første løpet i fjor. Dina red den gangen. Hun måtte sikre fronten, gjorde nettopp det og slo gode Siphon River. Har Marie Lustig trent hesten like bra eller bedre er denne hesten farlig. 55kg med dyktige Ulrika ser bra ut. Vil kjempe om fronten med 2 Labjaar.

6 Glorious Player ligger litt bedre an sammenlignet med 4 Across The Pond. Det er ofte hester i ledelsen som vinner disse løp i starten. Og 6 Glorious Player har en rask tempo.

7 Maid er den hesten vi liker mest i dette løpet. Det kommer til å bli flere som vil være i front men raskest av alle er 7 Maid. Den får 4kg lettelse og Andres Chavez har noen fine resultater og prestasjoner. Han rir lite men skikkelig bra. Hesten kommer til å fly med 58kg. Og ikke tenk på at hesten er slått allerede fordi han tapte flere meter på oppløpet sist, i fjor, på 1.000m. Nei, dette var fordi banen var myk og ikke egnet for frontrunnere. Kan nesten garantere dere at det blir det motsatt nå, basert på løp fra i fjor på samme tid i hvert fall. Merk at hesten var bare 7,5 lengder bak gode Nocentsinkentucky som kommer til å utfordre I Kirk i år og mest sannsynlig slå han også. Treneren, Bodil er også kjent med sprintere, hun trente tross alt Let’sgoforit.

8 Filia Kalejs er god men ikke en ren sprinter. Den var faktisk overraskende bra 18. november i fjor. Hadde det vært 1.200m da, så hadde den vunnet. Ellers så har den god vekt for dette løpet. Men vi tror ikke den er rask nok for dette løpet.

9 Camaluna kommer fra en svak sesong i fjor. Dette er et løp for ganske gode hester og 62kg er alt for mye vekt.