Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 14. April

Valg: 1-5-7-6

1 Hypochondriac var god i november. Snikte seg på innsiden og ble kun slått av hester på over handicap 80. Pleier å være god tidlig ute i sesongen. God rytter. Har slått både Silent Night og Globemaster på dirt.

3 Fury The Bullet er nok best på dirt. Er også best med 55kg, blir betraktelig dårligere med mer.

4 Stolen Tango er hesten å slå. Vant på samme tid i fjor med Emma og 64kg på ryggen. Har også en god startspor. Hesten er STRØKET.

5 Heart Of Dreams var en sånn joker i fjor. Det er Barocci blodet som holder hesten tilbake på dirt, ville vært like god som halvsøster Donna Devarona ellers. Kom i mål på 1.14.- over distansen i april i fjor. Er ikke en frontrunner men vil prøve å ta fronten når oppløpet starter.

6 Sharp Eye mener vi ikke har høy nok klasse eller er rask nok til å vinne her. Får bare 4kg av en hest som skal klare over 80, 4 Stolen Tango. Uten 4 Stolen Tango så er løpet åpent igjen. Av alle så har 6 Sharp Eye, 5 Heart Of Dreams og 1 Hypochondriac, beste ryttere.

7 Double Cash var kjempebra mot Visiteur Du Pom i april i fjor. Går da opp 5kg. Det eneste som er bra er at hesten liker seg i front så det er en relativt enkel jobb for lærlingen Angelika. Ellers så er hesten 5 år nå. Kanskje noen extra kilo har ikke så mye å si som før og da kan den vinne lett.

8 Fast And Free veier mye. Løpet 17. januar var bra. Men vektmessig så står 1 Hypochondriac bedre.

9 Jungle Dream er stabil i sin klasse og pleier å vinne på vinteren. Kom på 2. plass i fjor. Kan godt vinne, men ikke den med beste sjanse.

10 Stonefield Flier vant de 3 siste løpene men det var fordi den var nede på handicap 73. Blir litt vanskeligere nå med høyere vekt. Har da slått 4 Stolen Tango på plasseringer i løp, men ofte med noen kg mindre. Vektmessig så står 6 Sharp Eye bedre til.