Categories
April 2021 Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 17. April

Valg: 9-1-3 / 6-7-8

Hester i klasse 5. For sammenligning, så var løp 1, for klasse 3 hester. Vi nevner dette fordi 1 Houdinithemagician har en god plassering bak Barnaby som vi liker i første løp. Enda bedre resultater har 9 Frost.

1 Houdinithemagician har veldig ofte gode resultater. Av sine 62 start i karrieren så har den 21 i topp 3. Er da 9 år gammel nå.

2 Clauses Rekato var kanskje ikke ferdig utviklet i fjor, men må fortsatt vise noe før vi mener den er god. Har noen søsken som er gode på gress.

3 Lady Hallucinate har en mor som var god på gress. Hesten er halvsøster til My Cup Of Tea. Har ellers en meget god rytter på. Første for Maikel denne sesongen. Vi tror den kan overraske første gang ut i år. Handicap 49 mener vi er for lavt for en hest som denne. Spesielt med tanke på at den er fortsatt 4 år.

4 Tove liker vi ikke mye. Har alltid vært langt bak og det vi fant fra moren sin side var at den var bedre på sprinter distanser.

5 Mink’s Chanel er 11 år. Vi velger å utelukke den pga. det. Har da sitt beste resultat i fjor med samme vekt og rytter.

6 Tumblin’ Dice Møtte 1 Houdinithemagician 23. mai i fjor hvor den ble slått. Sistnevnte såt 6kg bedre denne gangen (-4kg pga. lærling). Er eller en Ok outsider.

7 Savona har en god resultat i løp mot Barnaby. Kommer nok til å være favoritt. Har en kjempegod rytter men vi mener den er en outsider.

8 Kengät Jalassa vant ikke løp i fjor. Har sine beste løp med høy vekt men var småskadet i oktober i fjor. Kan være på sitt beste nå, spesielt med tanke på at den er vant til å møte bedre hester. Men vi mener den ikke er mer enn en outsider.

9 Frost mener vi veier for mye men har også gått ned 11kg i handicap siden i fjor. Ut fra dette så skal den ha en god sjanse. Var også kun slått med 2-3 lengder av Barnaby når begge bærte 65kg i mai i fjor.

10 Jessie har veldig lav handicap.

11 Stellar Jet har også veldig lav handicap men i tillegg 9 år.