Categories
April 2021 Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 17. April

Valg: 13-12-9-7 / 4

Dagens hoverdløp. Dette er et løp med spesielle regler. Alle skal ut med 62kg men får lettelse ut fra hva de vant i 2020. En av de som står best til er 13 Sanary som er også vår første valg. Var knapt slått i mai i fjor på en premie verdt 100k kr. Distansen på 1.600m passer den bedre. Det er 3 hester vi mener kan utfordre denne. Nemlig 7 Lord Of Dublin, 9 Princeton og 12 Nascetta. Med 4 Motivate Girl som outsider.

1 Sir Churchill er ikke en hest som vi på sikt ser til handicap 90.

2 Jubilance er gammel nå. Ikke på sitt raskeste i fjor og det burde være enda vanskeligere i år.

3 Monte Carlo er ekspert på 1.800m, ikke 1.600m.

4 Motivate Girl prøver seg for første gang mot eliten. Er 4 år gammel og dette løpet vil si mye for framtiden til hesten. Har Ok resultater fra Gøteborg.

6 Buddy Bob har aldri vært god på Klampenborg. Liker et jevnt underlag.

7 Lord Of Dublin er en av de lokale ekspertene. Best over 1.400m men 1.600m er nærme nok. Dette løpet går på speed og med 57kg så er det mulig for denne hesten å heve seg over de andre.

8 Brocco er en hest som ligger maks på handicap ~80.

9 Princeton har tidligere vunnet på 1.33 over distansen. Vant 3 løp i fjor og vi mener det var lite. Den manglet løp i sin favoritt distanse med passende vekt. Får det nå!! Rafael er en god rytter.

10 Dragon’s Den prøver seg mot eliten for første gang også. Viste aldri seg å være den raskeste sp vi tviler den kommer på de fem første plassene.

11 Black Hawk War er en klasse hest som ikke har løpt mye siden den kom til skandinavia. Vi liker den lave vekten men vi er tvilsom rundt formen.

12 Nascetta er etter Dubawi. Det burde si nok. Vi var skuffet med den neste hele i fjor til den vant på Klampenborg og så Jægersro. Har Oasis Dream som farmor så det finnes speed. 54kg og Elione med startspor innafor favoritten 13 Sanary, liker vi veldig.

13 Sanary er hesten å slå. Kun slått av King David i fjorårets beste løp på milerdistanse.