Categories
April 2021 Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 17. April

Valg: 1-9 /7-13-6

Dagens første maidenløp. Hvor 13 hester til start bare gjør det vanskeligere. Vi liker 1 Noelle pga. 2. plassen bak gode Palm Springs og 9 Marshi fordi den er ut av Match Point som var en stjernehest. Begge er trent av Bent Olsen.

1 Noelle har feltets beste resultater. Er hesten å slå. Blir ridd av Andreas Tapia, noe som forundrer oss siden vi tror Elione er første rytter.

2 Grey Zone har ikke mye bra.

3 Airtrix har både fin far og mor. Men vi mener at kval-tiden ikke var god nok.

4 Red Diamond er en Appel Au Maitre avkom. Har ellers svake resultater men bedre en flere andre.

5 Arabian Queen forventer vi skal være bedre på lengre distanser.

6 Vupti Carlras har både fin far og mor. Kan være en outsider. Moren var best over 1.600m.

7 Nevertheless sier programmet at den hadde uheldige løp. Er ellers ut av Mamaloca som var alltid med å kjempe. En god outsider.

8 Jasmin Flower liker vi ikke så mye. Sitt beste resultat var over 1.400m og handicapperen mente det ikke var verdt mer enn handicap 69.

9 Marshi har klasse mamma. Er etter Adaay som var en god sprinter og middelsdistanse hest (1.200-1.400m). Vi tror den har mer å vise. Elione rir hvilket vi tror betyr mye.

10 Fox Eye kommer fra Sverige. Moren var ikke en særlig god galopphest og var dessuten bedre på lengre distanser. Vi tror den kom som følgehest den her gangen.

11 A Lady’s Man har ikke mye vi kan se. Favoritt sist. Vi tror ikke den slår til her.

12 Papaya er ut fra det vi ser en hest som skal gjøre sitt beste på lengre distanser. Blir en debut for fremtiden.

13 November Rain er halvsøster til Kissnfly men i motsetning til denne så er den etter Helsinki. Dette betyr for oss at den skal være bedre. Helsinki avkom takler både dirt og gress og beste over distanser på 1.600m og oppover. De er ofte gode også. Dette er en tydelig outsider som kan slå til.