Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 18. April

Valg: 1-3 / 2 / 4-5

Her faller vi på to valg igjen. 1 Saint Jimmy som vant utrolig lett i fjor første gang ut, og 3 Essere som vi har likt lenge.

1 Saint Jimmy skal ut med tung vekt men når den vant i fjor, så gjorde han det med 65kg. Vi mener at 3kg ikke vil gjøre noe stort forskjell. Og med startspor 1 så er dette hesten å slå.

2 Nemesis Sacc er etter White Soxs. Vi mener den skal vise sitt beste på gress men så skal den ut med veldig lav vekt. Dette kan være farlig. Vi liker den ikke særlig mye men moren til hesten var faktisk god på dirt. Annika sin stall er i god form og vi så på løpet til hesten i oktober. Banen var våt og underlaget hard. Og til tross for at den ble slått med 15 lengder, så jobbet den stabil og tapte ikke mange lengder på oppløpet. God outsider.

3 Essere er rett og slett god. Har få løp i kroppen og er den i form kan han slå til. Har vunnet på 1.600m og har en 3. plass på dirt over 1.200m, bak Slightly Trendy og Troubled Guy.

4 Ede’s Garrinchi er en fighter. Klarte endelig å vinne siste gang ut og slo en god hest på vei oppober men vi mener den veier for mye i dette løpet. Har også en ikke attraktiv startspor.

5 Teerex er en hest som er på vei ned. Vi har ikke sett noe veldig overbevisende fra han. Med Cornelia så var han langt bak i januar og det var fordi hesten ikke ga mer.

6 Mindbender mener vi er bedre på gress, har også sine beste resultater på det underlaget. Kommer til å overraske med seier første eller andre gang ut på gress så det er bare å vente. Den har noen gode resultater på dirt men vi mener det er andre hester som ser bedre ut.