Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 18. April

Valg: 8-11 / 7

Et av de mest spennende løpene denne løpsdagen. 50k kr til vinneren.

1 King Cole vant fortjent i fjor. Men var 8 lengder bak Globemaster. Vi kommer til å bruke den målestokken. Opp 2,5kg siden det løpet. I motsetning skal 7 Ocean Side opp 3,5kg og med tanke på at sistnevnte var 5 lengder nærmere, så er sistnevnte bedre.

2 Double East kan være en outsider pga. den lave vekten, vi tviler. Resultatene snakker for seg selv. Men vi vet ikke historien bak hvorfor den ikke har startet siden 2018. Skuffet også i november når den kunne ha vist noe.

3 Grimeford Lane er best på gress. Matten sier den er nesten på lik linje med 7 Ocean Side men hesten fikk sitt handicap på gress. Bedre å vente på riktig underlag. Den står 6kg lavere i handicap sammenlignet med i fjor.

4 Arabianranta hørte vi Annika si var i kjempeform. Hun har hatt mange vinnere hittil. Det for oss til å tvile fordi vi mener denne ikke klarer å forsvare sin handicap på mer enn 1.600m. Men, den er etter Helsinki så det kan være vi tar feil. Helsinki sine avkom presterer bra på stayer distanse.

5 Mr Pimms mener vi er bedre på gress.

6 Repeat Offender ble klart slått i november av 7 Ocean Side. Vi mener at den ikke var i særlig god form mot slutten av forrige sesong. Overbeviser oss ikke med 59kg og startspor 6.

7 Ocean Side er hesten å slå. Er på sitt beste på Bro Park. Skuffet veldig etter at den kom tilbake fra Jægersro men har nå trent lenge på Bro Park og burde være i tippform. Marta slo Dappe på dette løpet i fjor. 7 Ocean Side kom på 5. plass. Så det er grunn til bekymring.

8 Orb Craft var i god form tidlig i forrige sesong. Bærer mye vekt men ikke noe den ikke takler. Slo Marta i oktober og har fått hvile siden. Vi tror den er i form og klar til å ta de 50k kr tilbake til Jægersro.

9 The Gurka ser skummel ut med 57kg. Men vi velger å vrake den fordi den møtte for svak motstand tidlig forrige sesong og vant ikke lett.

10 Jane skal være best på gress men har slått gode hester med lav vekt over lengre distanser på dirt. Men vi velger å vrake den fordi den har hittil ikke vært bra tidlig i sesongen.

11 Dapple liker vi fordi den vant sist og var andre bak Marta i dette løpet i fjor. Formen skal være på vei oppover fordi vi ventet på den lenge i fjor. Per A. Gråberg rir og det liker vi. Han er selektiv med ryttervalgene hans disse dager siden han kommer fra skade og må starte light.

12 Man In The Moon er en Ok hest som er vanskelig å ri. Vi mener den vant bare fordi banen tilpasset seg stilen til hesten under rytteren, ikke omvendt.