Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

2021-04-21-jægersro

Valg: 1-3 / 4-2-5

1 Khatun var flink første gang ut i Dubai. Vi tror det er den beste distansen for hesten. Basert på hvor god Revolutme var på Klampenborg, så må vi anta at formen til 1 Khatun er på topp. Og det betyr at den kan forsvare sitt handicaptall på 83.

2 Chatarina har vært overvurdert fra starten mener vi. Med det sagt, så har den møtt hester som har gjort det bra i klassiske løp. Har vært slått av 3 Cutie før og blir nok det igjen.

3 Cutie mener vi er hesten som kjemper om seieren med 1 Khatun. Husk at den er halvbror til Timo Nurmos og en kval-tid på 49,0 lyver ikke.

4 My Vision har vi flere grunner til å sette til siden og bak våre førstevalg 1 Khatun og 3 Cutie. Den ble sliten på oppløpet i november. Den er skandinavisk. Den er best på gress. Elione rir 3 Cutie i stedet for denne. Startsporet hjelper ikke.

5 Absolut Gold hadde vi tro på i fjor. Overraskende ikke med på løpet stallkamerat Palm Springs vant. Skal første gang ut på miler distanse men skal kunne takle det fra avstamningen. Men siden Per ikke rir denne, så velger vi å sette den til siden. Verdt å følge med på denne i Bro Park på dirt. Skandinavisk.

6 Alderaan er også skandinavisk. Har en 3. plass bak Bolivar Roads som vi liker veldig. Sistnevnte er halvbror til Icecapada og Hurricane Red. Men etter å ha sett løpet, så dropper vi den. Kom på 3. plass fordi det var et smart ritt av Annie, ikke hestens innsats.