Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

2021-04-21-jægersro

Valg: 10 / 9-2 / 1-3

Dette løpet blir morsomt å følge med. Vi tror 10 Joker Face tar fronten etter instrukser fra trener Paul. Malva er god til å presse på hester uten bruk av pisk og det vil lønne seg på oppløpet.

1 Suo Gan vant siste løp i fjor. Vi kommer til å anta at den er i form. Har god startspor. Kan forsvare railen eller komme bakfra senere. Men skal uansett være slått av 10 Joker Face som allerede har vist form og speed.

2 Karen From Finance er interessant. 4 av de siste 5 løp er på Øvrevoll. Men denne hesten svarer på pisk!! Merk at den var kun slått med 3 lengder av Flying Barrel og Ellis St Martin; hvor sistnevnte vant på søndag. Disse er gode hester. Er hesten i form så kan den overraske her. 53 kg betyr at den vil ha masse krefter igjen på oppløpet og er tempoet litt sakte, er det bare en større fordel. Den har en kjempegod avslutning. Må bare takle dirt på Jægersro. God Outsider.

3 Nemuranthes gjorde det bra sist men vi tror banen hjalp den dagen. Vi tror ikke den slår 10 Joker Face på onsdag. Vil finne seg innestengt med startspor 3. Liker å løpe fritt på ytre side.

4 Malbec har nettopp blitt 4. Vi liker ikke 4-årige hester med høy handicap. Har hittil for det meste møtt hester i samme årgang og ligger ofte litt etter eldre hester i samme handicap.

5 Primacor er en perfekt eksempel for hva vi nevnte om 4-årige hester. Den vant ingen løp i fjor og har falt til handicap 71. Vi mener den veier fortsatt for mye når den møter hester som 10 Joker Face.

6 Labjaar var langt fra å være i form 11. april.

7 Camaluna har 4 år også. 65 kg er alt for mye.

8 Zoo Fun var vi skuffet over sist. Den ble ridd på en bra måte og hesten så heller ikke i så bra form. Samme rytter på nå på kortere distanse. Skal være slått av flere her. Har ikke gått nok ned i handicap.

9 King Richard er den verste i mot for 10 Joker Face. Den vil komme bakfra og prøve å ta igjen alle. Hvis 10 Joker Face ikke har betraktelig med lengder i favør så kan den bli tatt igjen. Hesten er 4 år, men i motsetning til de andre i dette løpet, så er denne hesten halvbror til Queen Rouge og fortsatt hingst.

10 Joker Face er hesten å slå. Startsporet er litt svak men det er noe vi tror rytteren vil løse. Hesten er i form så vi mener lite kan gå galt. Hvis den blir slått, blir det av enten klasse (9 King Richard) eller en motstander med veldig lav vekt (2 Karen From Finance).