Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

2021-04-21-jægersro

Valg: 5-2 / 4-9-1

Første premien i dette løpet er ikke verdt mye. Flere 3-åringer til start gjør det enda vanskeligere.0

1 Whitestrip er etter Outstrip og skal være best på kortere distanser men var klart slått sist. Vi mener hesten kan gallopere men den klarte ikke å hente lengder på oppløpet sist.

2 Fancy Legend er etter gode Pastorius og ut av gode Funny Legend. Det er ingen grunn vi finner for hvorfor den skulle ha vært så dårlig. Men den vant i november i fjor. Problemet er at tiden var svak. I tillegg til dette så vant den med for lite marginal mot svake hester. Det positive er at den møter hester på handicap under 64. Det skal den kunne takle!

3 Q’s Kiss fant vi ikke noe bra med. Løp ikke i fjor. Tviler på at det er plutselig bare best.

4 Tindalltrendeagle fosvarer sin handicap. Vi tror da at den blir slått av 2 Fancy Legend som er i utvikling. Men, den vant dette løpet med 60 kg i fjor og slo blant annet Joker Face med 68 kg.

5 Goyana likte vi sitt kval-løp. Moren hadde en handicap på over 90. Avstamningen til hesten indikerer den skal være best på ~1700 m. God outsider. Skal ikke mye for å vinne dette løpet.

7 Hodor bare nei.

7 Dherby hadde en Ok kval. Ble ikke holdt tilbake så mye som 5 Goyana og har en gress avstamning.

8 Xcel er halvbror til Xcalibur og Xit. Kan være klar og god til å vinne her men vi tviler. Xcalibur var bedre på denne tiden og Xit var ikke god før den var 5 etter en lengre pause. Vi hadde gitt den en sjanse over 2.200 m men ikke på 1.600 m.

9 Summer Snake viste ingenting på dirt i fjor hvor den skal være best. Er halvsøster til Snake Lake og andre som var gode på dirt. Verdt å gi den en sjanse på en distanse som burde være perfekt, med 54 kg og etter en lang pause. Dessuten så har Vanja få hester i trening. Hun må vinne med de hun har.

10 Switchman var forferdelig hele løpet sist.