Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 25. April

Valg: 3 / 2-1-4 / 5

Her tror vi 3 Bolivar Roads burde vinne dette løpet lett. Hesten er halvbror til både Hurricane Red og Icecapada. Vi mener både var bedre på gress, men i likhet til Hurricane Red, som vant Svenskt Derby og Vöterløpet, så er 3 Bolivar Roads trent på dirt. Vi er litt i tvil rundt distansen siden vi mener den skal være best over 1.600 m, men er blodet fra moren siden sterkere, så skal det ikke være noe problem med 2.200 m.

1 Sadlers Man er etter Lawman og har Sadler’s Wells som morfar. Dette indikerer at den skal være best over stayer distanser. Men vi har våre tvil om den faktisk er god på dirt eller ikke. Vi likte ikke hvordan hesten svarte 27. september i fjor hvor den var klart slått av 2 Crystal Keys. Hesten kostet £12.000 som føll.

2 Crystal Keys var hesten av Lennart sin stall som Jacob red i Svenskt Kriterium som vi mener burde ha vært den beste. Men hesten floppet i svingen. Den var tydeligvis sliten eller syk. Vi mener han bestemmer seg for å ri 1 Sadlers Man ikke fordi 2 Crystal Keys ikke er i form men for å gi denne hesten kontinuitet i form av rytter. Magic Rock er av samme eier og hesten vi mener Jacob kommer til å ri i fremtiden når de møter hverandre. Magic Rock har tidligere slått både 1 Sadlers Man og 2 Crystal Keys.

3 Bolivar Roads burde være hesten å slå. Debutløpet var ikke så bra. Hesten manglet “attitude”. Men på 2.200 m så hjelper det å ha den holdningen. Har beste avstamning av alle og takler dirt.

4 Sam liker vi på lang distanse. Er outsideren i dette løpet fordi den har gress avstamning. Men den er trent på Jægersro av Jessica som er god på å trene hester. Det som er negativt, er at Jessica ikke har gode resultater med gress hester på Jægersro. Vi kan ikke huske én hest som har gjort det bra der på høy nivå. Freestyler er kanskje den beste, og den ble ikke en handicap 90 hest før senere, og på gress. Inaya er en annen, som kom på 7. plass på Vöterløpet og vant Becky Moss Fillies Mile over 1.600 m før det.

5 Suspicious Boy burde være en gresshest. Kan overraske siden Appel Au Maitre har veldig gode avkom på lengre distanser på både gress og dirt men vi tror ellers at den har det litt vanskelig her. Av det vi har sett i løpene (på gress) så burde den ikke ha samme nivå som de andre i løpet.