Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 25. April

Valg: 1-5 / 3-2

Dette løpet har blitt vanskeligere å spå uten sterke hester i front og færre hester til å ta nøkkel posisjoner. Det kommer ikke til å bli trafikkproblemer og det kommer 1 Breakdancer og 3 Mystic Town til å elske!! Hesten å ta igjen er 5 Freemanip, en spesialist på distansen.

1 Breakdancer kom i mål på 0.58,9 mot I Kirk blant andre sist den var ute over denne distansen. Er hesten å slå. Skal bare konkurrere mot 3 hester og grunnnen til at den “alltid” ligger langt bak er at hesten trenger en fri spor hvor dens rytme ikke blir ødelagt! Det er så få hester at den ikke vil ha de problemene nå og vil ligge ganske nærme fronten.

2 Sarookh er best på gress. Har for mye vekt her mener vi. Vi mener også at den sikter på løp senere i sesongen, så den burde ikke være på sitt beste så tidlig og på Dirt. Har en 2. plass over 900 m gress på Øvrevoll fra i fjor som er bra.

3 Mystic Town har en utrolig god speed. Men i likhet med 1 Breakdancer så trenger den et fri spor. Skal være best på 1.200 m og vi mener det er outsideren for årets Zawawi Cup så vi ligger lavt på sjansene til denne. Men presser den hardt fra start, vil det ikke være så overraskende om den vinner.

5 Freemanip er spesialist på 1.000 m. Har noen kilo til sin fordel pga. handicap og vi tror den vil gjøre god bruk av de under Cornelia. Det er hesten å ta igjen i dette løpet. Er indre spor raskest på løpsdagen, så skal dette være en toppsjanse.