Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 28. April

Valg: 8 / 5-6-2-1

Hesten å slå er 8 Iva Chance. Vi likte 4 Bearded Lady best men den er strøket. Hvis vår førstevalg svikter så kan hvem som helst vinne.

1 Swiss Doctor mener vi gjorde et godt forsøk i sitt første løp. Holdt med gruppen i front 1.000 m. Ble sliten etter det men tempoet var god. Det har gått 5 måneder nå så den er sikkert bedre. Problemet er at hesten har sprinter avstamme fra både far og mor. Så 2.100 m skal være for langt! Men interessant å følge med når den kommer ned til 1.200 m. Verdt å nevne er at de beste avkom av Cape Blanco er gode stayere.

2 Wake Up hadde vi ikke så god tro sist. De galloperte fra den på oppløpet til slutt. 2.100 m kan være bedre for hesten siden den er etter Appel Au Maitre og galloperte bra. Men det er andre vi liker bedre.

3 Dancingonthetable var vi positivt overrasket over sist. Den tok igjen flere på oppløpet og var bra på dirt. Har Red Rocks som farfar og Mingun som morfar. Begge to er gode på stayer distanser. Denne hesten kan ha enda mer å vise på 2.100 m. STRØKET

4 Bearded Lady er strøket.

5 Game On er etter Reliable Man og ut av Mai Pen Rai. Dette skriker stayer distanse. Kval-løpet synes vi ikke var så bra men tiden var ikke dårlig. Tapte da for Laoch Liath og hesten så tung ut. Men kommer ut med Saueskinn (S).

6 Our Princess er halvsøster til Coliflor. Har avstamning til distanse fra moren sin side men vi har ikke sett gode avkom på dirt fra Barocci.

8 Iva Chance er den eneste som har prøvd seg på denne distansen hittil. Den kom på 2. plass og den kunne ha godt ha vunnet. Var litt urutinert og veldig stor!! Så sterk ut i tillegg og hadde krefter igjen etter løpet. Den skal ut med Saueskinn (S) nå. Det liker vi. God rytter og Kahlil er en god trener som ikke har fått starte sine hester i løp på en stund.