Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 28. April

Valg: 6-4-8 / 1-5-3

1 Sharp Eye har god startspor men veier mye. Det er en hest som er stabil i handicap ~70.

2 Wild Tobacco likte vi ikke sin kval-løp. Er ikke i form.

3 Saviano vant på en bra måte sist. Vi velger å tro at den er i form og den bærer god vekt. Var i god form tidlig i sesongen når den var 3 år. Kan slå til her men har ikke noen løp med gode tider.

4 Green Backspin var vi positivt overrasket over sist. Var kun slått med 4 lengder og var ganske framme det meste av løpet. Den er 4 år. 71 kg kan så klart være et problem for hesten men den var kun slått med 4 lengder på Klampenborg med 65 kg på en bløt bane. Bløt bane gjør det tyngre så det er som om den bærte mer enn 65 kg. Vant også med 62 kg uten problemer. Og vekt har mindre å si jo mindre distanse. Så vi mener 1.200 m passer perfekt.

5 Hootenanny er også 4 år. Bærer 67 kg. Er best på denne distansen men var slått av både Sweet Sid og 1 Sharp Eye i januar med 64 kg. Kan vinne men vi foretrekker i så fall 1 Sharp Eye med startspor 1.

6 Fabricio var vi skuffet over sist. Så ikke ut å være i topp form. Opp 6 kg. Det som er bra er at den var ganske langt framme og ble ikke tatt igjen før det var 200 m igjen. Så kan vinne her. Vant også første gang ut i fjor og på 1.000 m, så ble den kun slått med 2 lengder av Rossmoss Secret og kom i mål på 1.00,8 som er veldig bra. Vi tror det er hesten å slå her.

7 Gift Of Youth var for langt bak Honey’s Delight sist. Tiden er ikke god nok.

8 Slightly Trendy har vunnet mange ganger med Ulrika på denne distansen. Startsporet er ikke så dårlig siden ingen ødelegger utenfra. 66 kg kan være et problem. Men er den i form så er den en sterk motstander. Liker seg i front.