Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 28. April

Valg: 11-9-2-1 / 10

1 Twilly er god. Har god startspor. Er sikkert også sterkere enn i fjor hvor den var bra. God rytter. God vekt. Kom bakfra 22. novemberhvor den var nære å ta igjen. Kan bruke pisk denne gangen.

2 Rocket Sam er etter Bated Breath som er en god sprinter. Det er moren også. Spørsmålet er om hesten er i form. 4 Scytale manglet nok litt sist, første gang ut denne sesongen. Men vi likte kval-løpet til hesten. Den var en del bak 11 Imaddictedtoyou men den ble holdt tilbake det meste av løpet og når den ble sluppet fri mot slutten, så galloperte den fort og fint på underlaget.

3 Whip Off har ikke mye. Vi tviler også på at den viser noe første gang på en stund.

4 Scytale var svak sist. Men vi så at den hadde kvalitet i seg. Den var bare ikke i form, trengte blinkers mener vi og litt mer distanse.

5 Cava Queen så vi på kval-løpet i november når banen var god og så deretter i løp når banen var tung. Den er ikke rask not ut fra start og virker ikke å ha den speeden nødvendig til å vinne et løp over 1.200 m. Men hesten er sterk. Vi lurer på om den kanskje er bedre på gress eller rett og slett på lengre distanser. Moren var en stayer.

6 Tequila Mack er halvsøster til både La Belle Epoque og Mr Suarez, også helsøster til Made By Mack. Alle de er vallaker og ikke raske i starten. Men 6 Tequila Mack har en viss speed de ikke hadde. Startsporet er ikke så bra men Patrick Wahl har hestene i form og har vunnet flere løp. Hesten kan være betraktelig bedre i år.

7 Malvasia likte vi ikke sin kval-løp i det hele tatt. Den galloperer litt rart og sakte.

8 Silhouettes var i likhet med 7 Malvasia, ganske svakt i kval-løpet.

9 Apple Valley liker vi. God far, god mor, god kval-tid og løp og god rytter!! Per Anders holdt den tilbake en god del på kval-løpet og så hadde den mer å gå på sammen med 11 Imaddictedtoyou. Dette løpet burde være en oppgjør mellom disse to og 1 Twilly og 2 Rocket Sam.

10 Dimeadance gjorde et godt forsøk sist men var klart slått. Er en outsider denne gangen. Vi liker ikke startsporet. Den tapte en del lengder med startspor 4 sist.

11 Imaddictedtoyou var vi imponert over. Kom seg i mellom to hester uten problemer og hadde krefter igjen i mål. Kommer sikkert bakfra, taper den ikke lengder på svingen så er det godt mulig den vinner en duell på oppløpet. Er den vi liker mest.