Categories
Mai 2021 Spillforslag

Bro Park 5. Mai

Valg: 2 / 11 / 9-10-12

1 Wiltons er ute på riktig distanse denne gangen. Men vi er litt usikre på formen. En outsider.

2 Lady Of Jazz er hesten å slå. Vant utrolig lett sist og taklet vekten uten problemer. Har utviklet seg gjennom vinteren og vi tror den vinner igjen. Har fått 3 kg lettelse pga. lærling. Og Lærlingen er god så det er en gratis lettelse.

3 Fast And Free har noen løp på distansen. Men blir nok for mye å be om så tidlig i sesongen.

4 Midnight Oil gjorde det ikke så dårlig sist men var langt fra på et nivå hvor den kunne slå en hest på Ellis St Martin sin klasse. En klasse vi tror 2 Lady Of Jazz er på.

5 Man In The Moon liker vi ikke.

6 Sublissimo har hatt en lang pause. Var god på All Weather i utlandet og har godkjente resultater på dirt i skandinavia. Kan godt overraske. Double East i forrige løp var flink første gang ut. Er denne i form kan den være farlig. Det er fortsatt mye vekt.

7 Double Rock er det bedre å vente til gress med.

8 Sir Duke er ikke god på så rask bane.

9 Swinging Of Venice kommer fra å være sjuk? Usikker form. Er en god utfordrer til favoritten.

10 Littleredcorvette var vår banker sist. Skuffet veldig. Si så ikke noe av det vi håpet på. En outsider.

11 Jane er interessant. Henrik Englom har hestene i kjempeform. Hesten gikk mange kilo ned i handicap i fjor og kjenner faktisk denne banen. Vi mener det er den sterkeste outsideren i dette løpet. Den har møtt langt bedre hester enn de han møter nå. Og distansen er perfekt for hesten. Har fått unnagjort årets første løp.

12 Sea Moonster er god på gress, men er litt rar når den galloperer på dirt. Veier mye. Vi tenker at andre står bedre til. Men hesten er god på distansen.