Categories
Mai 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 22. Mai

Valg: 6 / 2-7-3

Dette løpet ble vunnet av Seaside Song i fjor. 7 Nouvelle Lune kom på 3. plass mens 3 Silverstone kom på 2. plass. Sistnevnte var lenge sist og kom sent og sterk i mål.

1 Careless Whisper ble slått av gode hester i fjor. Vi mener den var den 3. beste hoppen i fjor, rett bak Silent Night og Ascot Brass. Kom sent i Dansk Derby og endte opp med å tape med halv lengde.

Den ser ikke ut til å like myk bane. Er ellers god på distansen men merk at Carlos Lopez sitter på 3 Silverstone i stedet.

2 For The Roses var ikke i form på denne tiden i fjor. Senere, tidlig august da den var det, så ble den slått med ~1 lengde av Seaside Song over 1.600 m på en lignende type løp. Er en type outsider.

3 Silverstone blir ridd av Carlos som sikkert valgte denne fremfor 1 Careless Whisper. 3 Silverstone kom på 4. plass på Norsk Breeders’ på myk bane. Etter det så vant den Norsk Oaks. I fjor etter at den vant over 1.800 m på Klampenborg så var den andre i dette løpet og hadde ikke noen gode løp etter det før siste løp som var i oktober.

4 Smooth Escape vant over 2.160 m 17. mai i fjor. Tok fronten og galloperte fra motstanden. Det endte med seier. I år så velger den dette løpet. Hestens beste løp på distansen er den vi ser i programmet, fra oktober, som var på myk bane. Ellers har den vist seg bedre på en rask og god bane.

5 Couleur Cafe har møtt gode hopper av sin årgang på dirt og ikke vunnet. Var svak i fjor og har ellers sine beste løp på 1.400 m. Kan være for lang distanse her.

6 Eesha My Flower har en god 2. plass på 1.600 m fra Bro Park, og ellers vist seg å være dyktig på stayer distanser. Vi mener dette løpet er mer egnet raske milere enn noe annet så resultatet fra Bro Park teller mye positivt. Dessuten så slo den Silent Night i mål den gangen, som i fjor kom i mål på bedre tid, med nesten 1 sek, sammenlignet med Seaside Song. Match Maker som er fra samme stall, viste kjempeform første gang ut og slo ikke minst enn King David, så det er grunn til å tro at 6 Eesha My Flower er forberedt for dette løpet. Dessuten så er faren en Gr.1 vinner over distansen.

7 Nouvelle Lune gjorde det bra i fjor men trengte utholdenhet. Tok ledelsen når det var 150-200 m igjen og ble sliten. Ble til slutt tatt igjen av 2 Silverstone rett før mål, begge klart slått av Seaside Song. I August så var den mye bedre og kunne ha vunnet. Men det var ikke plass for å komme forbi. Den fant seg innesperret bak Seaside Song som vant, og railen.