Categories
Mai 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 22. Mai

Valg: 6-8-7-1

Et sprinterløp verdt 75.000 kr til vinneren. Løpet avgjøres i både inngangen og utgangen av svingen. Det er for vanskelig for hester å ta igjen frontrunneren på 1.170 m. I fjor klarte Ramone knapt å ta igjen Lilleman etter at den fikk flere lengder etter utgangen av svingen.

1 London Rock mistet rytteren i dette løpet i fjor. Har bedre rytter denne gangen. Har desverre skuffet på gress med sving på Øvrevoll men siden den slo Sarookh over 900 m så er den god.

2 Royal Ambition har vist seg å være rask og en god sprinter. Har da en ganske høy handicap å forsvare. Vi ser at det blir vanskelig. Sist så ble den tatt når det var ~50 m igjen. Men det er første gang ut på 1.170 m gress.

3 Sir Leo er også en frontrunner. Vant på meget bra vis i oktober (ikke fra front). Men gjorde det med 52 kg. Skal ut med 58 kg denne gangen og tempoet kan være for rask for denne fra start.

4 Julien Delamare er 9 år. Vi tror den ikke er sterk nok her. Skal da ut med 54 kg som er positivt. Presser den fra start så kan den ødelegge for mange. Men vi tror den kommer til å tape flere lengder på svingen. Har tre raske hester innover.

5 Screwbox Carlras gjør en dårlig sving. Vant over denne distansen i fjor men på en dårlig tid. Kom på 6. plass i dette løpet i fjor.

6 Martini vant dette løpet i 2018 og skulle ha løpt den i fjor men var ikke klar. Debuterte 2 uker etterpå og slo de samme hestene som var i løpet på gode 1.08,4 med 62 kg. Har nå fått løp i kroppen og kan være farlig. En annen hest som vil kjempe om å være først i svingen.

7 Archers Ignite hadde vi som banker sist. Den skuffet oss veldig. Skal ut med bedre vekt nå på et underlag den takler bedre uansett. 53 kg og Sandro De Paiva som kjenner banen godt er et pluss. Vi tror den kommer bakfra. Slo 1 London Rock i fjor over 900 m med lignende vekt forskjell.

8 Prince Of Fjords er 4 år. Men det var også Ramone da den vant dette løpet i fjor. Denne hesten er utrolig rask og god på gress. Carlos Lopez rir den. Startsporet er ikke så god. Kan også være en av de som kjemper om å være først i svingen. Den er rask fra start.

9 Barny kommer til å være sist i svingen og etter svingen. Vi tror ikke den har nok distanse på oppløpet til å ta igjen alle. Den er da i kjempeform og vant dette løpet i 2019. Men blir ridd av Nathalie. Hun er god men vi tror ikke det passer for den vekten 9 Barny skal ut på nå. Skal prøve å snike seg fra midten eller indre rail når det er 200 m igjen. Men vi tror den kommer sent. Hesten har utviklet seg til å komme senere. 1.370 m hadde passet mye bedre.