Categories
Juni 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 10. Juni

Valg: 6-1-3-2 / 4-5

Dette løpet kan hvem som helst vinne. Men distansen er 1.170 m så de som kommer i front har best sjanse. Spesielt i amatørløp hvor de ikke er så gode til å ri og en stor forsprang er umulig å ta igjen. Enda mer umulig over 1.170 m.

1 Rock Dancer vant i fjor med Viktoria Aurora Hughes, som har blitt bedre som amatørrytter. Hun rir 4 Cardhu nå. Rytteren på 1 Rock Dancer er ny og det spørs om hun vil få nok ut av hesten. Hesten er klar til å vinne men da må hun være rask fra start. Merk at den går opp 6 kg mens 5 Black Million går opp 15 kg.

2 Ciccarelli pleide å være rask fra start. Den var det ikke på dirt sist. Lot andre hester ta fronten. Den er bedre på gress og har vunnet på denne distansen tidligere. Hvis Emilie kjører på med 100% fra start så kan den lede fra start til slutt! Men vi er usikre på formen til hesten for at dette skal være mulig. Vi tror beste sjanse den har er å kjøre på fra start på maks!

3 Asaks Ambition er ikke god på gress. Men den har en 2. plass bak 2 Ciccarelli fra 2019. Så helt uaktuelt er den ikke. Den har en god amatørrytter på og siden den er rask fra start så er det en fordel. Den er også i form, vant sist og ble diskvalifisert fordi den manglet en halv kilo.

4 Cardhu skal være best på gress men denne hesten er vanskelig å ri. Hadde det vært et proff løp så hadde denne vært første alternativ. På et amatørløp.. Er det vanskelig å si. Ble ridd av Silje Strand sist som er en lærling og hun klarte heller ikke å få det beste ut av hesten!

5 Black Million ledet lenge sist. Rytteren er god på frontrunnere. Spørsmålet er vekten. Kan det være for mye? Vi tror det. Vektmessig så står 3 Asaks Ambition mye bedre til!! Det samme gjelder 1 Rock Dancer.

6 Cromer var ikke god nok med Elione i Gøteborg. Var så 2. mot gode Point Boy på Bro Park etterpå. Dette er en stabil hest som liker Øvrevolls gress og distansen. Må spilles uansett. Dessuten så har rytteren fem løp og hun var vunnet en av de og kommet på 2. plass i en annen. Det er ganske bra. Av alle hestene i løpet har denne hesten de beste resultatene!! Og den er like bra med høy vekt. Førstevalg.