Categories
Juni 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 10. Juni

Valg: 4-6-1 / 2-5

I dette løpet hadde vi 7 Scytale som banker. Den er nå strøket.

1 Tambora Queen er halvøster til gode Nathless som var to ganger annen bak Privilegiado over 1.600 m!! Inkludert Norsk 2000 Guineas. Merk at hesten har bare vært ute på myke baner!! Med unntak av løpet over 900 m hvor den faktisk var ganske nærme!! 900 m er uansett for kort for denne hesten. Vi tror den kan kanskje overraske her! Outstrip er en hingst med gode avkom.

2 Close To Perfect hadde vi likt med Blinkers (B). Den maste minst 2 ganger på oppløpet på Gøteborg sist. Det var grunnen til at den ikke vant siden den ble slått med 1 lengde. Skal ut på en bedre distanse denne gangen. Vekten kan være et problem. Ikke mer enn en outsider.

3 Leave No Trace var ganske langt framme de første 1.400 m. Så ble den sliten. Banen var myk. Den er kjempegod nå. Men vi så ikke nok styrke i hesten til å like dens sjanser nå.

4 Mowaaman er hesten til Niels Petersen som vi mener ser best ut i papiret. Både Square De Luynes og High As A Kite var etter Manduro!!! Fra moren sin side ser vi at den skal være rask. Den ble kjøpt for €28.000 som åring og moren har flere gode avkom. Ikke de beste, men gode.

5 All About Us ble kjøpt for €35.000 i samme auksjon. Men moren er tysk, bedre på myk bane, har dårlige avkom hittil, og skal være best på stayer distanser!

6 Takeko likte vi hvordan den kom mot slutten. Vi så at den gled over myk bane. Dårlig grep. Og siden banen er så god denne gangen så burde den være mye bedre. Dessuten så møtte den gode hester. Den er meldt i 1000 Guineas og vi mener avstamningen kan strekke seg til 1.600 m. Den skal være spesialist på korte distanser, frem til 1.600 m.

8 My French Dream skuffet veldig sist. Swedish Dream som er broren var er god på myk bane. Denne her er tydeligvis ikke. Vi tror den blir slått her igjen.

9 Steely Queen har falsk info. Den var 12 lengder slått 10. september. Og var i så fall i mål på ~1.38,., ikke 1.36,8. Så vi liker den ikke.