Categories
Juni 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 10. Juni

Valg: 1 Chilterns / 7 / 5-6-8

Her er 1 Chilterns best. Vant på denne distanse på 2.04,- noen år siden. Vi vet at hesten er i kjempeform og den elsker en god bane!! I fjor når den var i form så var den så god at den presterte bra over 1.600 m som er langt fra en distanse den er god til.

2 Time To Dream er en dirt hest.

3 Topas Royal har vunnet på gress på Øvrevoll tidligere men distansen tror vi er for kort. Har uansett mye vekt.

4 Powerplay er ikke god nok.

5 Queen Of Skara skal ta fronten. Er hesten å ta igjen i dette løpet. PÅå et amatørløp i fjor på denne tiden, så slo den 6 Perfect Illusion. Det kan gå begge veier nå. Begge er i form.

6 Perfect Illusion kan vise seg å være for kort distanse for. Men den er god nok til å ha vinnersjanse uansett!

7 Possesion er løpets outsider og den 1 Chilterns burde være mest redd for. Denne hesten er halvsøster til Privilegiado og Iffraaj gir avkom som er bedre på kortere distanser. Vi tror 1.980 m kan være litt for langt, men hesten har uansett klasse avstamning. Den var tidligere trent av Niels Petersen. Hesten er eid av samme falk som eier We Got The Boss!! Så de har sikker store forhåpninger for denne hesten. Og det gjør vi også.

8 Moonflash mener vi er best på stayer distanser og miler distanser.

8 Moonflash mener vi er best på stayer distanser og miler distanser. Denne distansen er midt i mellom. Har da gått 7 kg ned i handicap så må ikke avskrives helt. Tok også en drøy sving sist og mistet flere lengder, kunne ha vært vinneren sist. Og den liker raske baner. Må sees på med samme sjanser som 5 Queen Of Skara og 6 Perfect Illusion.

9 Deecider er en dirt hest.