Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 30. Juni

Valg: 10-6 / 4-7 / 11

1 Bear Angel var tidligere på handicap 60. Den har en fin 4. plass over 1.730 m på Jægersro fra i fjor. Etter det så viste den ingenting før mai i år. Moren til hesten var over handicap 80. Vi tror 1 Bear Angel er bedre enn handicap 52 og at distansen ikke burde være så problematisk. God startspor. Det hat tatt tid for hesten å vinne seg til Bro Park og ny trener men vi tror det sitter nå. Hesten var tidligere trent av Vanja Sandrup på Jægersro.

2 Bright Light var tidligere trent av Caroline Malmborg. Hesten har sine beste resultater på gress men den har også falt mye i handicap siden i fjor. Den startet i fjor med handicap 71. Vi tror ikke den er klar til å vinne ennå siden den var så langt bak på gress.

3 Huss Rehnoor gjorde et kjempeinnsats sist. Stoppet aldri å løpe. Vi har aldri sett den løpe så bra. Den fikk 4 kg i handicap for løpet, hvilket er synd siden hesten kom på 5. plass. Hesten er etter Zaahid som har gode avkom på denne distansen på Bro Park. Kan være en outsider.

4 Soldier Blue vant på en veldig god tid med Emma sist. Vi tror hun kan repetere. Startsporet er bra så hun får et greit løp.

5 Deceiving Looks er ikke god nok her.

6 Skyler var slått med 5 lengder av Snowfoot i vinter. Den har hatt ett løp etter at sesongen startet i april og det var uten Blinkers (B). Hesten har sine beste løp med Blinkers (B) på. Er blant annet halvbror til 10 Hadrian. Vi tror den har en sjanse her.

7 Gold Sensation hadde et svakt og passiv ritt av eieren 9. mai. Hesten kan mer enn det. Den vant i november i fjor med Emma. Alina rir nå. Vi tror de er jevngode. Er best på akkurat denne distansen og hesten burde være ferdig utviklet som 5-årig. Burde være bedre. Vi tror den har en ganske god sjanse her.

8 Dudhsagar sitter alt for høyt i handicap. Hesten er også bedre på lengre distanser og vi finner ikke gode nok resultater på rundt denne distansen. Med 68 kg så har den enda mindre sjanse.

9 Miranda har ikke gode løp.

10 Hadrian ser bedre og bedre med hver start. Vi mener den burde være enda bedre på denne distansen. Helsinki har sine beste avkom på miler til stayer distanser. Hesten så ikke sliten sist, kom bakfra og tok en bred sving! Vi tror det er den beste hesten i feltet men den veier også mye. Den har en Ok sjanse.

11 Nemesis Sacc forventet vi mer av i april. Den viste ingenting. Den kommer ut med Saueskinn (S) denne gangen. Det kan hjelpe. Vi tror den ble tråkket rett etter start og derfor den var så svak. Vi hadde tro på den første gang. Vi tenkte at den var en god outsider da. Obs. Skal ikke være mye dårligere enn 6 Skyler, kan til og med være bedre. De møtte hverandre 6. desember.

12 Huddle var slått med 6 lengder 2. juni. Den går ned 5 kg og burde være nærmere 4 Soldier Blue nå. Problemet er at Startsporet drar den ned. Det var bare 9 hester til start den gangen og den hadde startspor 2. Den var holdt seg for det meste i spor frem til svingen hvor rytteren sendte den ut og tapte mange lengder. Det var bedre å vente litt mer eller sende den inn tidligere. Hesten har vunnet over 1.600 m i England.