Categories
2021 August Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. August

Valg: 4 / 5-2

1 Thunderboy så ikke ut til å like dirt første gang ut. Vinner om alle andre er dårlige siden den var ganske bra mot veldig gode hester.

2 Bearium er en dirt hest 100%. Glem hestens første løp. Er helsøster til Cash og Bearhunter, begge gode dirt sprintere. Den var fin i kval-løpet. Den er dårlig til å svinge, men vi tror Carlos kommer til å være bedre på det denne gangen.

3 Cara Dune har en sprinter avstamning fra begge sider. Vi kan ikke lese noe fra kval-løpet. Hestene ble holdt tilbake hele løpet og tiden var dårlig.

4 Farhh Out var veldig gira i kval-løpet på dirt. Den har Dubawi som morfar som er bra. Farhh har flere gode avkom hittil! Vi tror nok dette er hesten å slå. Stallets første rytter sitter på også.

5 Movere har en halvbror som har vunnet et eller flere Listed løp i Italia på stayer distanse. Ut fra kval-løpet så har den speed også. Blir interessant å se hvor langt det rekker her men dette er uansett en hest for fremtiden. Dansk Derby 2022.

6 Credit Card var ganske god i sitt kval-løp på dirt. Vi synes da at 4 Farhh Out som var først i mål var litt bedre. Har dirt avstamning.

7 House Doctor likte vi ikke så mye i sitt kval-løp. Vi vet ikke mye om den ellers.

8 Greet Me var først i mål i sitt kval-løp. Den var før 2 Bearium men det er vanskelig å si at den faktisk er bedre. Den fikk railen i både sine løp. Får det neppe her.

9 Tough Love er helsøster til Mrs April som nykig vant en maiden over 1.600 m på Gøteborg. Vi fikk ikke tak i kval-løpet men tiden ser ikke bra ut.