Categories
2021 August Klampenborg Spillforslag

Klampenborg Derby Dag 8. August

Valg: 6 / 4 / 5-3-10

Her mener vi alle kan faktisk vinne. Det er flere som ikke kjenner banen og kan/vil bruke dette løpet som et prepløp.

1 Martini kom på 3. plass i fjor i dette løpet. Kommer ut 2 kg lettere. Startsporet er kjempebra. Sist så tapte den litt i svingen. Er i sitt livsform.

2 Prime Red har ikke vært den samme siden den byttet trener. Får en helt ny rytter på. Var i fjor den beste over distansen på Klampenborg til den ble slått av 5 Sandtastic. Kommer ut 2 kg lettere fra i fjor hvor den kom på 2. plass.

3 Could Be King har vunnet et Gr.3 løp. Men ut fra det vi kan se så er den bedre over 1.400 m enn 1.200 m. Løpet på Bro Park nest sist var bra. Men som dere kan se så vant den ikke. Har Polar Cup som mål.

4 Fiftyshadesfreed slo fjorårets vinner i siste løp. Får i tillegg 4 kg fra den nå. Er hesten å slå. Det kommer litt regn og det burde være en liten fordel.

5 Sandtastic er en eller to hakk bedre med Josefin. De vant løpet sammen i 2019 og 2020. Kommer ut med samme vekt og ut i fra det vi kan se, så er den i sitt livsform.

6 General De Vega er hesten vi mener burde vinne. Den var på Bro Park sist og det ganske enkelt. Har fått hvile siden. Kommer ut med toppvekt og det kan slå feil. Spesialist over 1.200 m. Har vunnet på banen tidligere.

7 Saint George er bedre på en myk bane men slo 1 Martini på god bane i mai. Var slått med flere lengder sist.

8 Sarookh er på vei oppover. Dette er sikkert et prepløp og den har aldri vært god på Klampenborg. Den burde ikke være i form ennå.

9 Tante Tove ble slått med 1 lengde i fjor. De hadde rettet problemene med at den kom for sent i fjor. Bytter jockey. Er i stand til å vinne men er 2 hakk bedre på myk bane. Var ikke i form sist.

10 Archers Ignite blir bedre og bedre. Den har speed. Den er rask nok til å slå så gode hester som disse. Problemet er at den starter ofte flere lengder bak. Er den med gruppen fra start så er den farlig. Det lange oppløpet er til hestens fordel. Outsideren i løpet.