Categories
2021 August Klampenborg Spillforslag

Klampenborg Derby Dag 8. August

Valg: 3-6-7-9

Dette løpet er jevnere enn den ser ut som.

1 Sir Harry skal i utgangspunktet ikke ha noen sjanse. Var ikke løpsklar sist og har ikke nok løp i kroppen.

2 Miss Twenty møtte disse 1. mai og viste ikke mye. Har siden vært bedre og bedre. Har ikke den sterkeste avstamningen.

3 Marshi er hesten å slå. Vant lett 8. mai på banen. Har ennå ikke vist at den er best på god bane men distanse er perfekt. Ble slått med nese i Svenskt 1000 Guineas hvor den møtte de beste Skandinaviske hoppene.

4 Tears Of Heaven liker vi ikke basert på tideden vant 17. april. Som dere ser så var den slått langt bak løpet etter når det gjaldt.

5 A Lady’s Man vant på bra sett 1. mai. Vært litt skuffende siden. Den skulle ha vært mye nærmere 29. mai men var i stedet enda lengre bak. Har kapasitet.

6 My Vision er hesten som slo 3 Marshi når det gjaldt som best. Skulle ha blitt ridd av Eduardo Pedroza 8. mai men han falt i Tyskland dagen før. God sjanse.

7 My Jamil er hesten som har den beste tiden på en god bane. Var mye bedre etter nesten en måneds pause 29. mai. Likte ikke banen på Bro Park og løper ikke mye mer enn 1.600 m. God sjanse.

8 Masseto var god i fjor og ganske bra i år. Handicappen lyver ikke. Den forsvarer handicap 78 på denne distansen. Likte heller ikke banen på Bro Park.

9 Penfolds er outsideren i løpet. Skulle ha vært med i Derby men fikk ikke nok i handicap etter sine tre løp. Premien for 1. plass er høyere i dette løpet enn i Derby Trial. Er nok derfor de har valgt dette løpet i stedet. God sjanse. Var litt urutinert på Gøteborg men vant lett. Den er etter Juniper Tree så vi forventer at den skal være god over 1.600 m også.

10 Midnight Kiss vet vi ikke nok om. Ut fra tidligere resultater har den ikke noe sjanse.

11 Mindhunter vil ikke bare plutselig slå den Skandinaviske eliten i sitt debut.

12 Mustang har sine beste løp i provinsen. Ble slått med 2 sek av 7 My Jamil som 2-årig.