Categories
2021 August Klampenborg Spillforslag

Klampenborg Derby Dag 8. August

Valg: 10 / 9-7

1 Nascetta skuffer oss bestandig. Den vant over 1.800 m på en god tid men gjorde det med 55 kg mot dårlige hester. Møter eliten her. Den vil ikke få en så lett løp.

2 Margrethe vant veldig lett 1. mai. Var senere syk eller noe fordi den sto over løp. Var slått med 3,5 lengder på Bro Park som ikke er dårlig. Den ga fra seg mange kilo og likte ikke banen. Kom så på en skuffende 2. plass sist. Har mer en outsider sjanse enn noe annet. Det er vanskelig å vinne dette løpet med 61 kg.

3 Zoffy er på rundt samme nivå som 1 Nascetta fo dagen. Har aldri vunnet et høy klasse løp.

4 Nature Lover har en avstamning til å kunne utfordre de beste men har ikke vist nok hittil. Kommer ut med “S” og kan være dagens outsider. Vi tror det er mulig å hente en 3. plass.

5 Tassmania var sliten i mål sist med bare 62 kg. Ikke i form til å vinne dette løpet.

6 Malekha er ikke spesialist på denne distansen. Kommer ut med for mye vekt.

7 Aperola kom på 3. plass i et sånt løp i fjor. Er i toppform. Vi liker at den kommer med lav vekt! Ser ut til å ha stigende form. En verdig outsider som kan vinne.

9 Careless Whisper så ut til å like banen i fjor når den kom ut i Dansk Derby. Distansen passer mye bedre til søndag. Den er ikke like bra eller bedre enn 10 Ascot Brass men 4 kg jevner ting. Vi tror det blir jevnt i mål, den er rundt 4 kg svakere enn 10 Ascot Brass.

10 Ascot Brass fortjener en plass i hoppe eliten. Den ble slått med veldig lite av Silent Night 17. mai i fjor på Øvrevoll. Den tiden de kom i mål på var bedre enn hoppe eliten klarte samme dag i et løp Seaside Song vant. Senere har Silent Night vist at den duger i Dubai mot noen av de beste hoppene i verden. Vi mener 10 Ascot Brass er på samme nivå. Sist ble den slått med nese av Queen Rouge som er strøket nå. Tiden var ikke bedre fordi begge fant seg bak en mur av hester. De fikk bare løpe fritt i 100 m. 10 Ascot Brass sin styrke ligger i lengdene den har opparbeidet seg tidligere i løpet, på slutten. At den tapte med nese på en avslutning mot Queen Rouge burde være nok for å vise at den fortjener en plass i eliten. Første gang ut på banen skal ikke være noe problem.