Categories
2021 August Klampenborg Spillforslag

Klampenborg Derby Dag 8. August

Valg: 10-2-5-8-12 / 6-3-1

1 Red Diamond vant ikke på en god tid men var slått med bare 5 lengder av hester som er med i Dansk Derby. Moren var en ren stayer hest.

2 Vupti Carlras har en utrolig fin avslutning. Den flæy de siste 200 m sist. Skal være enda bedre på denne distansen ut fra det vi så. Har stayer avstamning.

3 Fox Eye kom på en bedre plass enn 1 Red Diamond sist. Tapte “coin toss” for å være med i Dansk Derby. God jockey og har stayer avstamning.

4 Airtrix har ikke vist noe som helst.

5 Bill vant på bra sett på Gøteborg. Halvbror til Ready Teddy. Skal være med.

6 My Dane ble slått med bare 6 lengder av hester vi synes burde ha vørt med i Dansk Derby. Ousider.

7 Azzardo ble slått med for mange lengder i sine siste start. Kom på 2. plass i Jydsk Derby men den hadde ikke mer å gi. Distansen er mer enn 200 m lengre.

8 Single Malt kommer fra Sverige. Vi hadde den som første valg i Svenskt Derby Consolation og den var langt bak. Avstamningsmessig skal den være mye bedre på gress fra moren sin side. God outsider.

9 Ifach trodde vi hadde noe å vise sist. Viste ingenting.

10 Sea Storm tapte flere lengder på svingen11. juni. Har vært syk siden. God sjanse. God avstamning.

11 Multibox Carlras tapte mange lengder i svingen men vi mener uansett at distansen skal være for langt. Tøff løp. Skal sikkert rides i front denne gangen. Kan overraske om den holder frem til mål.

12 Good Life ga mer på slutten enn før. Holdt på en veldig rask tempo nesten i hele løpet. Er en av hestene å slå. Eneste hesten som har hentet lengder på Go On Carlras på slutten. Var fortsatt slått med flere lengder. Halvbror til Good Fella som kom på 2. plass i Dansk Derby lang bak Queen Rouge.

13 Nevertheless har ikke vist noe.

14 Against All Odds er helbror til Two Eyed Jack som kom på 5. plass i Dansk Derby. Har da ikke vist noe hittil. Men navnet er skummelt.