Categories
2021 Oktober Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 2. Oktober

Valg: 5-4-9-1 / Alle

Her foreslår vi å spille alle. 5 Cochise er hesten å slå men har aldri kommet ut på en krevende bane. Den møter flere 3-årige og det er sent på sesongen. Noen av de kan være gode nok til å vinne et løp som denne og vi kan ikke si hvilke. Dessuten er 4 Barnaby ganske spesialist på krevende bane. Den eneste vi ser uten sjanse er 8 Jessie, men den blir ridd av Carlos som er en veldig god jockey.

1 Vailet er 3 år. Har ikke vist noe hittil men har ikke prøvd seg på gress heller. Moren til hesten var på handicap ~80 og var god på gress også. Hallucinate pleier å ha bedre avkom på dirt men det finnes unntak. Vi liker den ikke men kan ikke utelukke at den har en sjanse.

2 She Is On Fire løp på en rar måte første gang ut og så ut til å trenge mer trening. Ble strøket sist pga. dårlig allmentilstand så det kan hende den ikke var i form første gang ut. Avstamningen er ikke så sterk men dette er et maidenløp. Den er 3 år.

3 Lightfoot er også 3 år. Den har sviktet hittil men vi kan ikke utelukke at den er bra. Den har en god avstamning og får en bra rytter. Dessuten så kommer den ut på en ny bane.

4 Barnaby liker en krevende bane, og kommer med lite vekt. Kan vinne på en god dag. Sitter litt lavt i handicap også, så det ser bra ut.

5 Cochise er hesten å slå. Har vunnet to ganger på rad og kan godt vinne igjen. Det er første gang på en krevende gress bane og det kan slå dårlig. En favoritt i fare.

6 Si Senora har ikke en sterk avstamning. Vi vet ikke mye.

7 Jessie har ikke gode resultater på krevende baner.

9 Golden Gate har en svak avstamning og svake resultater. Men den har også møtt ganske god motstand i forhold til resten. Dette er et veldig jevnt løp med dårlig kvalitet. Vi kan ikke utelukke at den vinner. Den er 3 år og har ikke løpt siden juni. Med litt utvikling kan den vinne.