2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 17. oktober

Valg: 8-10 / 6 / 5-4-3-7

2 Blue Gem liker ikke en myk bane.

3 For The Roses elsker en myk bane. Den slo Queen Rouge i Breeders’ på 1.750 m. Har vært ute på distansen to ganger tidligere og sviktet begge gangene. Kom ut for tidlig i dette løpet i fjor. Kan ha en sjanse men er en outsider. Distansen er uansett ikke spesialiteten til 3 For The Roses.

4 Freed From Desire var også med i dette løpet i fjor. Den avanserte ikke så mye på slutten. Men basert på løpet sist hvor den møtte Square De Luynes, så mener vi faktisk at den har en sjanse. Gjorde en god prestassjon de første 2.200 m. En outsider.

5 Alwaysonmymind slo 8 Havana Red i Svenskt Oaks men tapte for den i Dansk Oaks. Det ser ut som den er bedre på dirt enn gress men vi velger å sette den som outsider fordi ingen bortsett fra Auenfurst tok den igjen i løpet sist. Ja, vinnertiden var dårlig, men alle satt på turbo samtidig på oppløpet og 5 Alwaysonmymind, klarte å holde bak seg hester som Talisman og Sankt Peder!

6 Careless Whisper kom på 2. plass i Dansk Derby og løper bra på Bro Park. Det vil være dumt å anta at den ikke løper denne distansen bra på Bro Park også. I fjor vant Queen Rouge over Silverstone som hadde kommet på 3. plass i Dansk Derby. En ok sjanse. Har aldri vunnet.

7 Natasha Romanova har en sjanse basert på løpet sist. Shaken Not Stirred kom på 0,1 sek bedre enn 2. plassen i dette løpet i fjor, med 53 kg. Så 7 Natasha Romanova kan ta en 3. plass i dette løpet. Vanskelig for den å vinne. Møter hoppeeliten med nesten lik vekt!

8 Havana Red løpte ikke så bra på Bro Park sist gang den var her, men distansen var 1.750 m og denne hesten trenger minst 2.000 m for å vise hvor bra den er. Slo 10 Margrethe sist på Klampenborg. Topp sjanse.

9 Aperola har en 2. plass bak Ascot Brass på Klampenborg. Men har ikke så gode løp på denne distansen. Den er heller ikke så god på Bro Park.

10 Margrethe står bra til. Ble bortridd i fjor og sjenerte seg selv. Tapte 2. plassen på det og endte på 4. plass. Oliver kjenner hesten og vet hvordan han skal vinne dette løpet, vant i fjor med Queen Rouge. Sist den var på Bro Park, så var den den hesten som løp mest på oppløpet! Og da måtte den bære 63 kg. Nå kommer alle ut med lik vekt.