Categories
2022-07-juli Øvrevoll

Øvrevoll 28. juli

Valg: 6-1-5 / 4


Et jevnt løp. Vi kan se for oss en photo finish bilde med hestene 1 Rockman Reef, 4 Let’s Go Crazy, Trent, og 6 Admiral De Vega. Ut i fra vekt, så har vi 4 Let’s Go Crazy som den svakeste av de fire.

6 Admiral De Vega viste mye i løpet sist, men ikke alt. Det har da bare gått 1 uke siden løpet og det spørs hvor mye bedre den vil være. Hovedoppgaven kan være Derby Mile på Derby dagen.


1 Rockman Reef har en topp avstamning. Moren kom på 3. plass i Svenskt Derby og på 2. plass bak Coprah i Stockholms Stora Pris. Hingsten Fastnet Rock var en topp sprinter, og det koster €50.000 å få en hest etter den. 1 Rockman Reef har allerede vist oss hvor god den er på dirt og lengre distanse. Nå kommer den ut på sitt kanskje beste distanse, og underlag. Topp sjanse. Avhengig av hva den viser her, så kan den kanskje være med i Norsk Derby.

2 Norok er Skandinavisk oppdrettet og kommer ut med samme vekt som flere importerte. Dårlig sjanse bare basert på det. Vi hadde tro på hesten i fjor og den har ikke løpt siden. Kan kanskje være en outsider, men alt peker på at det vil uansett være vanskelig for den å vinne om den er god og i form.

3 Oche Dart har ikke vist noe hittil. Møter for tøff motstand.

4 Let’s Go Crazy har en topp sjanse igjen. Kom på 2. plass i Norsk 2000 Guineas og var lite slått sist av en hest i toppform. God sjanse.

5 Trent vant til tross for å være “svak” 12. mai. Fulgte opp med en fin 3. plass i Norsk 2000 Guineas. Vi mener den har stigende form. Ser bedre ut enn 4 Let’s Go Crazy, men det er lite som separerer dem.

6 Admiral De Vega gjorde det veldig bra i debuten! Dette ser ut til å bli en klasse hest. Avstamningen tilsier distansen denne gangen skal være en fordel. Får 2 kg fra 4 Let’s Go Crazy og burde kunne slå den denne gangen.