Categories
2022-07-juli Øvrevoll

Øvrevoll 28. juli

Valg: 3-1-4 / 2-7-8 Veldig Jevnt Løp


Veldig jevnt løp.

Vi har en 4-åring som gjorde det ganske bra i fjor som møter 3-åringer med god potensiale, med nesten samme vekt. Det er en ganske stor fordel her. Men som de andre, så har den løpt lite i år så ingenting er sikker.

Det kan være flere Derby aktuelle kandidater i dette løpet


1 Kill That Cat kommer ut på sitt beste distanse avstamningsmessig. Topp jockey og startspor. God sjanse.

2 Street Smart har ikke løpt siden juni hvor den ikke var så god. Men den var god nok til å vinne et løp som dette i fjor. Derby nærmer seg og dette er en utfordrer. God sjanse.

3 Leave No Trace er 4-år og kommer ut med nesten samme vekt som 3-åringene. Det er en ganske god fordel i seg selv. Også god sjanse. Kom på 5. plass i Svenskt Oaks i fjor, og var kun 1 sek bak Norsk 1000 Guineas vinner vinner Takeko i et maidenløp over 1.600 m gress,

4 Spirit Of Cimmaron tok en fin 2. plass sist. Avstamningsmessig burde den stå minst 1.600 m og den har til og med litt stayer egenskaper fra morlinjen. God sjanse.

7 Comandor har gress avstamning. Halvbror til Ugotthelook som har vunnet i Frankrike og hadde sin sjanse i Norsk Derby. God sjanse her! Derby nærmer seg og hesten burde være i form.

8 Corazon De Leon er hesten som står svakest inn i løpet både avstamningsmessig og resultatsmessig. Men den har hvilt i en måned og til tross for at faren til hesten var en sprinter, så finnes det noe stayer egenskaper fra morlinjen og 1.800 m kan derfor vise seg å være perfekt. Outsider.