V65-3 2 – For The Roses
V65-4 1-2-4-6
V65-5 1-6-7-11
V65-6 11 – Barny

Et åpent løp for hester med lav handicap. Ikke overraskende om favoritten blir beseiret.

Her ser vi at How Dare You (Hallucinate) ikke ser så bra ut på første blikk. Men bare en av løpene han har prøvd seg på har vært dirt. Faktisk så var han ikke så langt unna på 1.100 merket den gangen. Hesten var ~4 lengder unna på en tid av ~1.10. Det er nok til å melde seg som vinnerkandidat her!

Oliver (Eishin Dunkirk) er en annen vinnerkandidat basert på sin siste start. Den viste en imponerende finish under amatør rytter Ingrid Vik og kom med krefter igjen. Dyktige Carlos Lopez vil klart kunne klare noe bedre.

Windflower (Verde Mar) skuffet første gang ut. Men det var et debut løp, sånt skjer noen ganger. Klart bedre var den annen gang ut. Langt unna, men kom på en tilfredstillende tid. Den ledet helt fram til svingen hvor den brøt ut noe. Den kjempet så hele oppløpet hvor den klarte å forsvare 3. plassen. Det finnes rom for utvikling.

Stogas Dancer (Tertullust) løp i konstant rytme sist. 7kg mindre nå. Om den løper på samme måte og raskere nå med mindre vekt, så kan den vinne. Det som taler i mot er at den er 6år og ikke klart å vinne med lignende vekt før. Forskjellen kan være at den løper med Saueskinn (S). Og at den gjorde det sist for første gang, hvor den var klart bedre tidsmessig sammenlignet med tidligere prestasjoner.

Lannister (Wilshire Boulevard) er en hest som har endret eier nylig. Den var tidligere trent av Bent Olsen. Basert på moren’s historikk på sprinter distanse og 3. plassen til Lannister i Mai, så er det godt mulig den vinner på en god tid på Øvrevoll’s dirt bane.

Dj’s Dream (Deceptor) var favoritt sist. Er en god hest på denne handicappen. Gikk tom for luft sist men ellers viste den å ha det som trengs for å vinne. Ledet helt fram til den stoppet de siste ~100m. Burde være i bedre form nå som den har løp i kroppen.