Klampenborg 18. Juli

Mine valg: 5-6-7-9 / 8

Pris 216kr.
V5 forslag Klampenborg Lørdag
V5-1 5-6
V5-2 1-4-6
V5-3 5-7-8
V5-4 5-6-7-9
V5-5 2-3-4

En fin kombinasjon av hester som har løpt over mange galoppbaner tilsammen. Gjør det enda vanskeligere å finne de med beste sjanse. Det er da to 3-årige hester som har prestert bra og får 3.5kg fordel mot eldre hester.

Astron (Eishin Dunkirk) var bare 4.5 lengder bak Tassmania og 1 lengde bak Sena sist. Disse to hester har tidligere vist klasse. Astron ligger lavt handicapmessig og med de ekstra kiloene så ser dette ut som en veldig god sjanse om den løper 1.600m uten problemer. Den burde det, sist viste den fram sin finish og det så ut som den klarer mer!

Schumli (Swiss Spirit) ble kjøpt fra England tidligere i år og har allerede levert tre seiere! Blir ikke overrasket om den klarer en fjerde. Den slo rutinerte hester i den danske provinsen.

Warp Core (Academy Award) ser litt tung ut men har levert tidligere på denne distansen. Og dette med jockey Per-Anders Gråberg også. Hesten har vist form og andre gang ut med samme rytter kan vise litt forbedringer. Den kom ut for sent sist. Nå har den 200m ekstra til å ta igjen alle og vinne.

Til sist nevnes Mont Rose (Appel Au Maitre) med Liam Doran og Esphahan (Juniper Tree) med Jacob Johansen. Liam Doran overrasker av og til på banen i Klampenborg og vinner mot bedre ryttere med litt svakere hester. Han er godt kjent med hesten han rir nå og sammen har de levert gode løp. Lav vekt mot de fleste andre hester i løpet er er klar fordel for denne duoen. Har Mont Rose kommet seg bra etter problemene som fikk den til å stå over løpet sist, er dette en god hest til å se opp for.

Esphahan er en hest som har løpt veldig lite med tanke på at den er 4 år. Den 3. plassen sist ser bra ut men tiden er ikke overbevisende. Kan ha noe mer å vise.

Mine valg: 5-6-7-9 / 8