Bro Park 19. Juli

Mine valg: 15 / 7-10-11-12-13 /5

Sunday Special! Disse løpene har alltid vært fullt av hester. Det ser ut som to av de har blitt strøket men gjør det ikke særlig lettere å treffe hvem som vinner for det.

2.100m gress er en litt vanskelig distanse å vinne på. Det er langt fra 1.600m og ikke helt 2.400m. Så hesten må både ha speed og stayer klasse. Og helst relativt lav vekt. Dette siden høy vekt påvirker mer jo lengre distanser det er snakk om.

Med dette sagt, er mitt banker forslag Black Pearl (Merchant Of Venice). 50kg med Cornelia Hartsmar! Kunne ikke bedt om mer. Denne hesten liker å ligge i front og kommer sikkert til å gjøre det samme nå. Den har slitet litt  i front før fordi å ligge i front helt til 2.400m merket er mye å be om, hvilket gjør at løpet er bare 2.100m et fordel. Det samme gjelder vekten. Den har vist bedre løp med lavere vekt enn med høyere! Topp sjanse! Startspor har lite å si.

Om hesten ikke skulle innfri for en eller annen grunn, så er All My Lovin (Dragon Pulse), Milton (Merchant Of Venice), Licorice (Lawman), Queen Of Skara (Mutakally) og Mr Måns (Eishin Dunkirk) gode valg.

All My Lovin vant komfortabelt med Jacob Johansen på 1.750m sist de løp sammen og en distanse på 2.100m gjør ikke så mye forskjell på denne hesten.

Milton klarer 2.400m uten problemer og  har vunnet på gress før. Ble tatt på streken av All My Lovin på en litt kort distanse før. Har bedre startspor denne gangen og at distansen er litt lengre er en liten fordel.

Licorice har alltid sett ut som vinneren men når den kommer på oppløpet i front så begynner den å krangle med rytteren. Det har skjedd flere ganger nå og det gjør det at den mister 1. plassen. Det er en annen bane nå og litt tøffere hester. Kanskje de bruker en annen taktikk nå og unngår den situasjonen. I så fall vil hesten godt kunne vinne.

Queen Of Skara ligger på tur til å vinne igjen. Har flere gode løp i år og har den en fin reise ligger den på lik linje som All My Lovin. Seierskandidat.

Til sist kommer den interessante 3-årige Mr Måns. Den fant seg innestengt på Øvrevoll mot Fast And Free. Tiden var ikke den beste men den hadde vunnet om den ikke møtte problemer. Og Fast And Free har siden hatt gode løp, ikke minst mot Silent Night hvor den var 1 lengde bak. Mr Måns bærer lav vekt og kan godt vise seg å løpe bedre på lengre distanser. Halvbror Flaming Glory var god på lengre distanser!!

Og som outsider, Skyhawk, den overrasker bestandig.

Pris 320kr.
V64 forslag
V64-1 2-6-7-11-12
V64-2 6-9
V64-3 2-4-5-7
V64-4 13-15
V64-5 5-9
V64-6 2-5