Tips Øvrevoll 23. Juli

Et veldig vanskelig V65 omgang hvor det sikreste valget ser ut til å komme i siste avdeling. Hesten som skiller seg mest ut i dette løpet og som foreslås som dagens banker er Priceless (1%). Ellers finner dere Match Maker i V65-1 som et godt alternativ (19%).


Pris 1.260kr.  
V65 forslag
V65-1 – Sikreste Avdeling 3-1-2
V65-2 – Sikreste Avdeling 1-2-6
V65-3 3-7-8-1-6
V65-4 10-9-4-3
V65-5 – Dagens Jevneste Løp! 1-2-4-5-11-8-9
V65-6 – Dagens Banker Valg!! 2 – Priceless

Som sagt så er Match Maker (Declaration Of War) det sikreste valget i dette løpet. Denne vant på 1.19.3 med 67kg i forrige måned. Nå går den ned 4kg og møter det som burde være bedre selskap. Men av de som kan slå denne, ut fra vist form i år, finner vi bare Backcountry (Oasis Dream) og General De Vega (Lope De Vega).

Backcountry fordi den er spesialist på denne distansen og var tredje den 17. Mai og General De Vega på grunn av den høye klassen den viste i Dubai og hvor lett den vant i Klampenborg sist.

Disse tre vil klare en tid på 1.19.0 om banen er god. Nå vet vi at banen er myk. Dette gjør det vanskeligere å vite hvem som vinner men en viss klasse og speed vil uansett trenges.

Nå ser det ut som at Buckybabe (Helsinki) er favoritt men denne er overvurdert. Den har tidligere vunnet på myk bane og på relativt god tid men den har ikke vist god nok form. Den ble sjenert sist og går ned 10kg men hestene den møtte var ikke de beste. Heller ikke var den i god posisjon til å vinne. Denne hesten løper best på yttersiden av banen og lå innerst sist. Og blant hestene den møter nå så er både Match Maker og Backcountry meldt til Polar Cup (L).

Abolish (Sepoy) er 4 år og har ikke løpt rask nok i Frankrike. Kan vise seg å duge på en mykere bane på Øvrevoll men det er ikke så lett å vinne her. At den bare får 2kg fra de beste i løpet minsker sjansene betraktelig.

Vallance Road (Kheleyf) er ikke i form.

Pal O’Mine (Dylan Thomas) er ikke spesialist på distansen.

London Rock (Society Rock) kan vinne men mye avhenger av formen og taktikken. Det hadde vært lettere i Gøteborg.

Mine valg: 1-2-3 / 5 / 4-6-7