Categories
Uncategorized

Bro Park 21. november

Valg: 1-5 / 6-4

1 Globemaster vant bra sist men ikke med nok lengder. Det var da hestens første løp på tre måneder så det er godt mulig den er en hakk bedre nå. 1 Globemaster er spesialist på denne distansen og burde anses med gode vinnersjanser, men den går opp 5 kg så den er langt fra sikker. 5 Miss Maybach står 2 kg bedre og er farligst i mot.

2 Lushes Lashes har løpt veldig mye i år. Vi tror rett og slett ikke at den vil være like god igjen. Vi så sist at den ikke hadde noe å svare med på slutten og det tross å ha hatt railen. I dette løpet vil den nødt til å ta en vid spor i svingen om den vil komme i tidet.

3 Brian Ryan er spesialist på 1.400 m, men da på gress. På dirt sist så viste den ingenting på Øvrevoll. Den avanserte bra, men ikke som en topp sprinter. Vi tror derfor lite på denne med 63 kg, til tross for Carlos og pisk muligheten.

4 Augustus Caesar er tydeligvis en dirt hest. Distansen er perfekt, og det samme er vekten. Var litt svak sist, hvor den godt kunne ha vunnet, men har tatt 2 måneders pause. Burde komme sterk tilbake til dette løpet. Kom på 4. plass på et lignende løp i fjor og den er god om vinteren. Den er 4-år nå og burde være sterkere og videre utviklet. Vi tror på en outsider sjanse. Vi nevner også at “S” vil nok hjelpe her.

5 Miss Maybach er en av hestene å slå. Spesialist på denne distansen, dirt, og Bro Park. Startsporet er da ikke det beste men langt fra dårlig også. Står 2 kg bedre enn 1 Globemaster den tapte for sist. En god hest i vinter.

6 Youonlyliveonce forventet vi mer av sist. Det gjorde vi også gangen før, i september, etter en langt 5 måneders pause. Kommer ut med veldig mye vekt fra et startspor som ikke er så god. Den så ikke sterkest på slutten sist og vi har derfor lite tro på den. Men distansen var 1.200 m og løpet gikk kanskje for fort for den. 1.400 m skal passe bedre. En outsider. Den vant tross alt med Jacob i november i fjor og slo nettopp 2 Lushes Lashes og 5 Miss Maybach.

7 Bandola kom på 4. plass på denne distansen tidligere i år. Blir ridd av en lærling som ikke kjenner hesten så bra. Mest av alt så er denne distansen ikke hestens beste og den møter veldig tøffe hester.

8 Fast And Free er en gress spesialist. Distansen er perfekt men underlaget passer ikke så bra. I både sine to siste løp, så var det over etter de første 1.000 m. Den er ikke like bra på dirt som på gress.