Categories
2023 Spillforslag

Øvrevoll 25. Juni!!

Valg: 1-2 / 3-5 / –


Løp 4. Valg: 1-2 / 3-5 / –

1 DOLORES hadde jeg som vinner sist. Den skuffet på en veldig rask bane. Merk at den går fra Blinkers til S Blinkers. De merket at den skuffet også. Martin rir igjen og møter langt svakere motstand. Jeg mener den liker Øvrevoll. Den har en 2. plass på 1.980 m i et amatørløp. Distansen passer.

2 QUEEN OF ANTARKTIS skal på klasse og distanse og underlag ha en god sjanse. Men den blir ridd av Susanne og hun har ikke ridd så bra de siste årene. Får da en sjanse igjen av trener Silja Støren. Den har møtt bedre hester i det siste og falt 4 kg i handicap i sine siste 4 løp. Det er fordelaktig! Den får også 2 kg lettelse fra lærlingen. Treneren prøver seg på en matte taktikk (som er riktig)! Den ble slått til 3. plass av I Rest My Case i et kompetitivt løp i fjor på 1.980 m, ikke mye slått. Den har videre vist at den duger på 2.400 m på dirt. Den er også halvsøster til både Whatdoesthefoxsay og Queen Of Skara, begge som var god på gress og denne distansen. God sjanse, men svak lærling.

3 MOONFLASH har falt 6 kg i handicap siden april i fjor. Har en veldig fin 3. plass lite slått av Penfolds og Two Times, som var på den tiden nærme handicap 80. Den ble lite slått til 2. plass i et sånt løp i 2021. Ok outsider sjanse. Willa rir bra for tiden. Ja, hesten sviktet sist, men amatøren gjorde en fin jobb med hesten! Salen var faktisk feil montert og det var flaks at hun ikke styrte! Hesten så ut til å være i Ok form.

4 AIRTRIX synes jeg egentlig ikke er noe bra. Men 56 kg og riktig klasse… Kan plassere og til og med vinne med litt flaks. Løpte bra på underlaget i fjor på 1.980 m. Men outsider og ranker den lengre bak.

5 NATIVE STAR trenes av noen ny. Får både Maikel og Fleksible Blinkers. Dette var en handicap 80+ hest. Den har faktisk gått ned 10 kg! Og var stabil i sin handicap. Kan ikke utelukkes på klasse. Løpte like dårlig som 2 Queen Of Antarktis. Begge trengte mer trening. Det har gått 1 måned siden.

6 FREDRIQ VON SOA har ikke stayer blod og disse er ikke så dårlige, de fleste er stayere.

7 RACHINI er en stayer men virkelig ikke vist noe under den nye treneren. Den har siden sesongen startet mistet 7 kg i handicap. Svak outsider. Men bare fordi den i fjor kunne forsvare handicap 73 på denne distansen på Klampenborg.

8 STEELY QUEEN er på nivå med 4 Airtrix.
Valg: 1-2 / 3-5 / –