Categories
2023 Spillforslag

Øvrevoll 25. Juni!!

Valg: 1-3-12 / 7-14-10 / 9-13-2-5


Løp 8. Valg: 1-3-12 / 7-14-10 / 9-13-2-5

1 PRINCE OF FJORDS skuffet veldig på Gøteborg. Men så hadde den mye vekt på seg også og distansen ikke helt perfekt. Den er mer av en miler hest! Faktisk så ble den kort slått i Norsk 2000 Guineas to år siden. Nå er den mer moden, betraktelig lavere i handicap, og kommer fra både startspor 1 og med 57 kg!! Topp sjanse uansett hvordan du ser på det. Denne hesten burde ligge på handicap 85 men har vært nødt til å løpe mye på dirt hvor den ikke er god.

2 STREET SMART er ikke en rask hest. MEN, hadde en fin avslutning og vinner tid på 1.800 m i september i fjor, som var bedre enn handica 80+ hester! På en måte outsider.. Men mye peker på at den ikke vil prestere i dette løpet.

3 FACE OF ENERGIMA er en super rask hest som har en fantastisk avslutning. Vi så noe av det sist når den dukket opp på 3. plass sist, på et underlag den egentlig ikke takler!! Samme rytter med 51 kg!!! WHAT!! VELDIG god sjanse i likhet med 1 Prince Of Fjords. Var også en handicap 80 hest før.

5 CAIO SHARK har sprinter avstamning fra moren sin side og miler fra farens. Men, den er 4 år, jeg mener dette er nok for å utelukke den. Den er på vei ned i handicap. Med det sagt.. Så var denne hesten tenkt å være en topp hest når den ble kjøpt og etteranmeldt til Norsk Derby! Outsider bare fordi den er i form og har løpt bra på dirt. Skal være mye bedre på gress og kanskje den elsker 1.600 m.

6 TAMBORA QUEEN skuffer 5x ganger mer enn hva en kan håpe for. 63 kg er alt for mye for en IKKE elite hest. Merk at den fikk sin handicap på dirt, klarer ikke å forsvare den på gress.

7 QUENTINO er halvbror til Quebello. Det burde fortelle dere nok. Distansen passer bra men er ikke ideelt. Fordelen er at den liker en god bane. Hvis vi nevner at Tobias Hellgren har store planer for den?? Må nesten spilles til tross for at den allerede har sviktet på Øvrevoll!

8 KHATUN var god som 2- og 3-åring. Nå er det veldig lenge siden den var god til noe. Gress var alltid det svake underlaget også siden den ble trent på dirt siden ung. Kom på 4. plass i Guineas i sin tid. Ikke god nok her til tross for 55 kg.

9 THUNDERBOY har dessverre ikke så gode løp på Øvrevoll. Har løpt 3 ganger i år og vært dårlig på alle sammen. 55 kg og Nathalie burde ikke gjøre noe stort forskjell. Er også 4 år. Too soon.

10 GLOBAL GATHERING er ikke like god på Øvrevoll som på Bro Park!! Ja, den er i god form, men ikke kjempeform ut fra det jeg så på Bro Park, hvis ikke så hadde den vunnet på 1.33 tid. 62 kg er mye. Trippel plass.

12 TWICE AS HAPPY vant lett på en god bane 25. juni i fjor! Men den gjorde det med 56 kg. Går opp 6 kg. Meeen, baserer vi oss på løpene sist så er hesten i topp form og klart bedre enn i fjor. Den burde ha en del å gå på på gress. God sjanse.

13 TRENT gjorde det bra i Guineas i fjor. 4 år men spennende pga lav vekt og hvor god den var på 1.600 m gress. Outsider.

14 MY FRENCH DREAM skulle ha vært en bedre hest enn dette. Burde være like god som 2 Street Smart. Den har da ikke mye å vise fra dirt løpene. Det samme som 2 Street Smart. Så begge er svake outsidere. 14 My French Dream kommer da ut med Blinkers! Og noen kilo bedre enn 2 Street Smart. Har også en fin 2. plass på en god tid på 1.600 m gress fra to år siden i juni. Spennende outsider.

Valg: 1-3-12 / 7-14-10 / 9-13-2-5