Categories
September 2020 Spillforslag

Bro Park 13. September

Våre valg: 4 Careless Whisper / 5-7

Vi mener 4 Careless Whisper burde vinne dette løpet. Vi tør ikke å sette den som banker men den burde vinne. Var veldig god som toer bak sterke Everest Voice og på tid så ligger den bedre enn 5 Ascot Brass. Disse to er klassehestene i løpet og går alt som normalt skal en av disse to vinne. Men vi mener at 4 Careless Whisper er ~2 lengder bedre enn 5 Ascot Brass på Bro Park sin gress på denne distansen. Vi tror dette løpet har vært målet til 4 Careless Whisper i hele år. Seieren i Danskt Derby glapp så vidt og vi tror Carlos Lopez har bedre kontroll denne gangen.

Skulle vår førstevalg ha trafikkproblemer, så burde 5 Ascot Brass vinne. Det som er litt negativt er at Per-Anders Gråberg ikke lenger rir hesten. Og de har fortsatt ikke satt på en annen. Så det er litt åpent der. Men hesten løper bra av seg selv og er uproblematisk så mye forskjell blir det ikke. Den kan gå fra front som bakfra og vi håper den kommer fra litt bakfra og dukker opp i det svingen blir til oppløpet.

Men skulle det bli en overraskelse, tror vi det faller på 7 Tille In Action. Denne har hatt en god kampanje så langt. Moren har ikke gode prestasjoner men mormor har gode prestasjoner på gress og på rundt denne distansen. Pastorius er også en hingst med gode resultater på gress og har blant annet Master Bloom som avkom. Denne hesten er et sterk kort i dette løpet og vi velger derfor å ha tre hester i dette løpet. Og ser dere på prestasjonene til 7 Tille In Action så kan dere se at den blir bedre og bedre!