Categories
September 2020 Spillforslag

Bro Park 13. September

Nå har tiden for Breeders’ ankommet!! En av de mest spennende løpsdager og en forsmak av det beste av galopp skandinavia har å vise. Neste søndag blir det nemlig Stockholm Cup og Bro Park Championship!! Men tilbake til denne søndagen!! Flere hovedløp for skandinavisk oppdrettede hester. Vi nevner Voix D’Amie i V64-2 som beste sjanse for dagen, kort etterfulgt av Sidney Pearl i V64-4. Og for dagens Hovedløp, Breeders’ Trophy Classic over 1.750m, med over 1 Million kroner til vinneren, peker vi ut Careless Whisper som hesten å slå.

Pris 84kr (1.344kr).
V64 forslag
V64-1 2-4 (10-6)
V64-2 – Dagens sterkeste Banker 11 – Voix D’Amie
V64-3 – Dagens vanskeligste og jevneste løp 2-15-1-3-12-9-10 (7) (Alle)
V64-4 – Dagens andre Banker! 11 – Sidney Pearl (12-8-4)
V64-5 – Avdelingens Sikreste 4-5-7
V64-6 – Mest spennende oppgjør 4-8

Våre valg: 2 / 4 /10-6

Vi mener 2 Lushes Lashes burde vinne. Denne vant BREEDERS’ TROPHY SPRINT i fjor på gode 1.09.9. I år var den knapt slått av Sarookh på samme distanse i en tid av 1.09.1. På denne distansen er den minst 1 klasse bedre enn hestene den møter, med unntak av 9 Ousden House. Men den bærer alt for mye vekt.

Skulle 2 Lushes Lashes svikte, som den gjorde da vi hadde den som banker og tapte med nese mot Sarookh, så tror vi løpet blir vunnet av enten 10 Tatlisu som har en 3. plass, knapt slått, fra det samme løpet i fjor, 6 Tigerwolf som har stigende form og var veldig nære sist mot Mr Stenson og 4 Augustus Caesar som vi betrakter som interessant outsider.

Grunnen til at vi ikke nevner 7 Good Eye er fordi den ikke er spesialist på distansen og 60kg på et ren sprinter løp føles som for mye. Dette løpet ble vunnet av 2 hester som bærte 55kg i fjor. Året før det ble løpet vunnet av Tinnitus som da bærte 62kg men var i motsetning til 7 Good Eye, en ren sprinter. På 2. plass kom faktisk Two Shots Of Happy med 54kg.

5 Visiteur Du Pom står 5kg bedre enn det 2 Lushes Lashes gjør men hesten kommer til å løpe like bra med de ekstra 3kg den skal bære. Det er ikke nok for at 5 Visiteur Du Pom skal slå den, mener vi.

Mer interessant mener vi er 1 More Caviar som tydeligvis trengte løpet sist og skal ut med lav vekt, og 9 Ousden House som ble faktisk holdt tilbake av Nathalie, nesten hele løpet sist men som skal ut fra et langt dårlige startsspor nå- dessuten så er dette en oppvarming til WIKINGTRYCK BRO PARK SPRINT CHAMPIONSHIP (L) neste uke.

Grunnen til at vi liker 10 Tatlisu er fordi denne har kommet på 3.plass to år på rad. Ikke mye slått heller. Den virker å være i form og har gått ned en del i handicap. Gode forutsetninger.

6 Tigerwolf er rask, den har stigende form og fant ikke plass sist da den ble slått med 2 lengder. Vi tror den vil prøve å snike seg på innerste spor i svingen og klarer den å få noen lengder tidlig i oppløpet så kan det være nok til å vinne. Å ta igjen på oppløpet på denne distansen er veldig vanskelig vanligvis. Alle har gode finish egenskaper. Det er om å være i god posisjon, kjempe om fronten rett etter svingen og holde frem til mål.

4 Augustus Caesar har egentlig bare vist gode løp på dirt og 1.000m hittil. Men vi sjekket moren og hun klarte 1.200m og gress ganske bra. Plassert i Gr.3 løp. Faren er en ren sprinter og vi har gode avkom av den i skandinavia. Spykes Bay og Sarookh er etter den og sistnevnte liker seg på Bro Park’s gress. Og den er faktisk også meldt til WIKINGTRYCK BRO PARK SPRINT CHAMPIONSHIP (L). Da må den vinne dette løpet. Den trenger poeng og handicap til å komme i løpet og med 53kg så kan en ikke be om bedre forutsetninger!!