Categories
Oktober 2020 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 04. Oktober

Breeders’ dagen! Her blir det alltid spennende. Banen er som regel myk på denne dagen og favorittene skuffer. Husk at Wishformore slo Queen Rouge og Jane året før! Vi tror Ascot Brass vinner denne gangen, altså favoritten. Men den er langt fra en sikker valg. Vi mener faktisk at Sidney Pearl skal kunne klare opp til ~2.000 og at skuffelsen på Bro Park sist hadde mer å gjøre med banen og den svake starten. Ellers blir det spennende å se om Valence klarer å holde unna Kick On eller om gamle og pålitelig Jubilance overrasker alle. Men om vi skal velge de med best sjanse, så blir det følgende.

Pris 96kr. (Beste Outsidere)
V64 forslag
V64-1 4 – Topas Royal – 7 – See You Soon (1)
V64-2 7 – Ascot Brass – 1 – Speedman (8)
V64-3 5 – Backcountry – 4 – Shantou (7)
V64-4 5 Kick On – 4 – Valence (6)
V64-5 5 – Calcaterre – 7 – Irish Prosecution – 2 -Madi Banja (8)
V64-6 9 – Kasai – 10 – Mountain (1)
Pris 18kr. (Beste Outsidere)
V5 forslag
V5-1 5 – Calcaterre – 7 – Irish Prosecution – 2 -Madi Banja (8)
V5-2 9 – Kasai – 10 – Mountain (1)
V5-3 7 – Kingof Pharoahs (2)
V5-4 3 Purple Ace (5)
V5-5 3 – We Got The Boss – 5 – Our Boy John – 4 Kildare (1)

Våre valg: 4 / 7-3 /1

Her burde 4 Topas Royal vinne. Nora red han kjempebra sist og gjør hun det samme denne gang så blir det to på rad. Det kan da slå litt dårlig med kort pause. Har bare hatt ~10 dagers hvile. Ser ut som den er på topp etter 1 måned pause. I så fall har vi god tro på 7 See You Soon og 3 Perfect Illusion. 7 See You Soon har vunnet på banen før og på enda mykere bane også. Vekten takler den uten problemer og Nathalie kjenner hesten godt. Vi tror hun tar teten i dette løpet. Og om ikke 4 Topas Royal dukker opp så tror vi den vinner.

3 Perfect Illusion ble ridd på en fantastisk måte sist, og klarte å slå favoritten under Carlos Lopez. Desverre så var 4 Topas Royal sterkest. Vektmessig så står den enda 2 kg til bedre. Det skal kunne gå å slå favoritten men vi tror ikke hesten klarer noe bedre enn sist. Prestasjonen var på toppen og vi tviler de kiloene vil bringe denne hesten noe større fordel.

1 Time To Dream mener vi kan være en god outsider fordi den startet sin galoppkarriere sent. Det var i Derby Trial i fjor. Vi ser at den er etter Sir Lando og har kanskje noe stayer egenskaper. Den er halvbror til Crossroad Blues som har vist seg på 1.980m før. Nå er det proff jockey på og vi tror hesten er en helt annen med 52 kg. Den bærte alt for mye vekt sist for en hest som fortsatt er under utvikling. Dessuten så tok den bred svinger hele veien.