Categories
Oktober 2020 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 22. Oktober

Det er jackpot på V65!! Banen kommer sikkert til å bli like rask som forrige uke siden det regnet på onsdag. Det gjør ikke løpene mindre uforutsigbar! Men vi faller på 7 Approach i V65-2 som dagens banker. Vi håper 3 Mudjimba vinner igjen siden det er nok med løp å velge bredt og vi har god tro på 3 Clauses Henri i V65-6. Vekten gjør valget litt usikker men vi er veldig positive til Mark Larsen! Vi mener de er veldig kompatible.


Pris 360kr.  
V65 forslag
V65-1 3-5-6-2
V65-2 7-Approach (1-4-2-6)
V65-3 6-5-4 (1-2)
V65-4 3-2-8-6-4
V65-5 8-7 (3)
V65-6 3-8-1 (5)

Valg: 3-5 / 6-2 / 4-1

Vi mener dette løpet er veldig åpent. 2 Barny har vært svak i år, 5 Houston Heat har vi ikke sett i form men har klart gode plasseringer til tross for det. 4 Tootick mener vi er mer egnet til gress men 3. plassen sist var ikke dårlig. 6 Aconcagua har vært treg for det meste av sine starter men overrasket i front sist. Var veldig nære å vinne. Klarer den det samme denne gang er han med i seierstriden.

Med alt det sagt, så liker vi 3 Silky Road mest. Denne vant på 1.07,4 med 65kg på ryggen 1. Juli. Banen var da like rask som i forrige uke og som vi nå forventer til torsdag. Dette gjør den hesten å slå i dette løpet. 4 Tootick klarte noe lignende men skal opp noen kilo, 6 Aconcagua var ikke helt der og skal ned 1kg. 3 Silky Road derimot skal end 2kg og får Carlos Lopez. Om 3 Silky Road blir slått mener vi vel at det blir fra stallkameraten 5 Houston Heat med Anna Pilroth på ryggen. Avslutningen sist var den beste hittil i år og Fleksible Blinkers (F) kan være akkurat det hesten trenger.

2 Barny er en outsider. Det er mulig hesten vil sette pris på dirt og hesten burde klare å forsvare handicap 75. Har fra tidligere, noen gode løp på dirt, kun slått av IKC Fiction.

1 Stenid har ikke løpt på dirt på lenge. Den har heller ikke spesielt gode resultater på underlaget og høynet sin handicap på gress. Kan ha en sjans pga. den lave vekten, men vi tviler på det.