Categories
2021 August Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 5. August

Vi forventer en god bane som er litt myk.

Vi tror dagens sikreste valg er 5 Havana Red. Den har ikke fått mye hvile men den burde vinne uansett. Vinner den ikke kan flere slå til. Det bekymrer oss faktisk at den bare har hatt en ukes hvile. Men vi må stole på treneren. Blir den strøket blir det plutselig meget vanskelig å vinne V65.

I derby trial har vi valgt fram de vi synes har en god sjanse til å vinne Norsk Derby. 8 Alligate har den beste avstamningen. Moren var flere Gr.1 løp på stayer avstamning og har hatt flere gode avkom! Hesten viste også hvor god den var når den kom ut på dirt. Vi tror eierne er skuffet over at den ikke vant det løpet og kom inn i Svenskt Derby. Den må derfor vinne dette løpet relativt lett.

Og i siste avdeling, V65-6 så kan de fleste vinne. Vi klarer ikke å finne noen som skiller seg veldig hvor vinneren kan være i. Det beste vi finner er 10 Sunbreak. De har fikset hestens problemer og den har byttet trener! Den har vunnet på den klassen tidligere og banen burde være til hestens fordel.

Pris 108kr. per hest i sist avdeling.
I V65-4 har 5 Havana Red hatt lite hvile. Kan slå feil men vi tror på treneren.

Valg: 6-3-2 / 4

Dette løpet er verdt 45.000 kr til vinneren. Det er ganske mye.

1 Xtara er ikke rask nok til å vinne dette løpet. Ble slått av Sanary med 4 lengder med samme vekt.

2 Backcountry er en spesialist på denne distansen. Har hatt for tette starter og for mye vekt. Kan vinne med riktig løp. Vektmessig så burde den faktisk vinne. Vi tar den derfor med i første omgang.

3 Brian Ryan er hesten å slå. Hesten er meldt Polar Cup på derbydagen. Vant i mai over samme distanse og det på en lett måte. Skal være i form nå hvis den skal prøve å vinne senere. 59 kg er passe, det gjør den ikke saktere.

4 Prince Of Tides har fått mange sjanser men ikke klart å vinne. Ble slått med 4 lengder sist. Den tapte en del lengder i svingen så startsporet og det lite feltet hjelper men den er ikke mer enn en outsider. Meldt i Polar Cup.

5 Shantou vinner ikke mye på Øvrevoll. Kan ikke vise sitt beste på banen.

6 Abolish kommer fra å vinne og går ned flere kilo. Ble slått av 3 Brian Ryan i mai hvor den kom på 2. plass. Banen var mer fordelaktig til 3 Brian Ryan den dagen siden den var myk. Sistnevnte står 1 kg bedre men 6 Abolish har stigende form. Den er også meldt i Polar Cup.