Categories
2021 August Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 12. August

Banen forventes å være god.

Det er ganske få hester til start. Vi tror ikke utbetalingen på V65 blir så høy.

6 Martini i V65-1 mener vi er i sitt livs form. Har vunnet med lignende vekt tidligere. Det eneste vi ikke liker er startsporet, men det er ikke så mange hester som liker seg i front på innsiden av den, så vi tror den vil klare å få en god posisjon i svingen. 4 London Rock er en god rival.

3 Swedish Dream i V65-2 er vi bekymret over at den kommer ut med Fleksible Blinkersene. Den har ikke tapt fordi den mangler fokus men fordi den har møtt bedre hester. Den har spart til slutten når den kanskje burde ha vist seg tidligere om den “faktisk” var bedre/raskere. Vi mener hesten liker å “fighte” og da vil den trenge å se hva den løper mot. Er uansett hesten å slå, og den som burde vinne.

5 Zara Zaid i V65-5 setter vi først pga. rytteren. Vi antar her at hun er 2x bedre enn de andre.

Øvrevoll 12. August V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 Åpent Løp (God førstevalg)6 / 4-1-2
V65-2 Burde Vinne3 / 6-1-4
V65-34-7 / 6-2-3
V65-4 Ganske Sikker Avdeling3-4-6 / 7
V65-55 / 8-9-6 / 1-3-4
V65-610-8-9-1 / 5-7
Pris 24kr.   144kr.

Valg: 6 / 4-1-2

1 City Code skuffet oss litt sist. Den var sliten i mål og var slått ganske lett. Men det er også snakk om en 3-årig hest så det er ikke rart at den så sliten på en så kort distanse med 65 kg. Kommer ut nå med en vekt den takler uten problemer, på hva vi synes er den perfekte distansen for hesten. Skal anses med god vinnersjanse. Men, har aldri vært ute på denne distansen så det kan slå begge veier.

2 Herewegodandy pleide å misse starten i fjor. Den har blitt bedre på det i år. 4. plassen på dirt sist var ikke så bra men det var lenge siden den hadde vært ute på distansen. Kommer ut med lite vekt på en distanse den burde like. Har aldri vært ute på denne distansen så det kan hende den vil trenge 200 m.

3 Noosa Prince er ikke en sprinter. Treneren insisterer tydeligvis på at den er det, siden den er meldt i løpet, så det er mulig vi tar feil. Kommer ut med Fleksible Blinkers. Verdt å merke. Vi har da ingen tro på den.

4 London Rock får ny rytter. Hesten er en sprinter men den har aldri vært best på gress på Øvrevoll. Skal sees med ok vinnersjanse. Startsporet er bra. Den vil nok ta fronten lett. Men har blitt slått av svakere hester med lav vekt, og 6 Martini tidligere. Så en outsider. Beste løp er å ta fronten og speede siste halvdel av svingen, uten å bremse inn i oppløpet.

5 Xtara har kommet på slutten begge gangene den har vært ute på Øvrevoll. Vi tror ikke den har det som trengs til å ta fronten. Basert på dette så tror vi ikke 200 m mindre vil hjelpe den. Det vil bli for kort.

6 Martini er hesten å slå. Slo 4 London Rock i juni og vant lett da. Vi mener den er i livets toppform. Den gjorde et bra løp på Klampenborg. Vi mener banen var litt for løs for den og det var derfor den ble slått. ~64 kg er noe hesten har vunnet med tidligere. Banen på Øvrevoll pleier å være hardere og vi kan ikke huske at det har regnet tidligere i uken.

7 Ambiance hadde en veldig stor sjanse til å vinne på Bro Park sist. Var rett og slett ikke god nok. å bli slått med 1 lengde ser ikke så dårlig ut, men det er det faktisk for denne hesten. Den fikk banen den trengte og mange kiloer til sin fordel. På Øvrevoll har den faktisk vunnet tidligere, men aldri vært ute over 1.170 m. Det blir forferdelig vanskelig å vinne fra startspor 7. Dette er en hest som liker fronten og vil neppe få den.

8 Barny vinner ikke over 1.170 m på Øvrevoll lenger. Den trenger 200 m til og her møter den alt for god motstand.